ΠΑΤΡΑ : Το σπιράλ κυκλοφόρησε το δεύτερο φύλλο της εφημερίδας του


 Περιέχει ένα ένθετο-έκπληξη και διατίθεται στην πόλη δωρεάν

Το δεύτερο φύλλο της εφημερίδας της κυκλοφόρησε πρόσφατα η δημοτική παράταξη «σπιράλ» και η διανομή του εντύπου στην πόλη βρίσκεται σε εξέλιξη, με κύριους διανομείς τα ίδια τα μέλη της παράταξης. Πρόκειται για μία 24σέλιδη έκδοση, παρόμοια με το προεκλογικό πρώτο φύλλο που είχε κυκλοφορήσει το Μάιο του 2019, το οποίο περιέχει επικαιροποιημένο το πρόγραμμα του σπιράλ για τον Δήμο Πατρέων και ένα ένθετο-έκπληξη όπου οπτικοποιείται το όραμα του Πέτρου Ψωμά και της ομάδας του για την Πάτρα του μέλλοντος, μια πόλη πολύχρωμη και φωτεινή, σε αντιδιαστολή με τη σημερινή γκρίζα εικόνα της.

 

 

Στην εφημερίδα αρθρογραφούν οι δημοτικοί σύμβουλοι του σπιράλ (Πέτρος Ψωμάς, Θάνος Δούρος, Χαράλαμπος Στανίτσας) και όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας της παράταξης (ο Γραμματέας Γιώργος Σιγαλός και τα μέλη Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα, Μαίρη Κάργα, Φώτης Λουριδάς και Στάθης Πολίτης), ενώ υπάρχουν και κείμενα με παρεμβάσεις, προτάσεις και προβληματισμούς από όλες τις Ομάδες Εργασίας (#Αθλητισμός, #Διοίκηση, #Οικονομία, #Κοινωνία, #Παιδεία, #Περιβάλλον, #Πολιτισμός, #Τεχνολογία, #Τουρισμός, #Υποδομές και Πολιτική Προστασία). Περιλαμβάνονται ακόμα αναφορές στην πορεία, τις πρωτοβουλίες και τις εκδηλώσεις του σπιράλ κατά τη διετία 2019-21, καθώς και στις επισκέψεις που έχει πραγματοποιήσει η παράταξη στα τοπικά συμβούλια του Δήμου Πατρέων και στις συναντήσεις του Πέτρου Ψωμά με δημάρχους άλλων πόλεων της χώρας.

Ολόκληρο το έντυπο, όπως και το ένθετο «Ανοίγεται…» είναι εικονογραφημένο από τον εικαστικό Κώστα Βούλγαρη (πατρινό καλλιτέχνη, απόφοιτο της Σχολής Καλών Τεχνών και μέλος της παράταξης), ο οποίος σχεδίασε την Πάτρα των ονείρων του σπιράλ και επιμελήθηκε εικαστικά την παρουσίασησυγκεκριμένων προτάσεων για μια σειρά από ζητήματα της πόλης που το σπιράλ έχει επεξεργαστεί και καταθέσει.

Η εφημερίδα έχει ήδη διανεμηθεί δωρεάν σε σημεία και δημότες σε όλη την έκταση του Δήμου Πατρέων και θα εξακολουθεί να προσφέρεται στους πατρινούς, από τα ίδια τα μέλη της παράταξης. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να την προμηθευτεί από τα γραφεία του σπιράλ στο κέντρο της Πάτρας (Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100), κατά τις ώρες λειτουργίας τους (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή 11πμ-2μμ, Τρίτη-Πέμπτη 6-9μμ).

Η εφημερίδα και το ένθετό της μπορούν να διαβαστούν και ηλεκτρονικά στους αντίστοιχους συνδέσμους που βρίσκονται στο siteτου σπιράλ: www.spiralpatras.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου