ΠΑΤΡΑ : Νίκος Νικολόπουλος: Οι άνεργοι και ο Πατρινός λαός, γύρισαν τη πλάτη στα κομματικά παιχνίδια της Δημοτικής Αρχής Πελετίδη.

Τις τελευταίες ημέρες διοργανώθηκαν δύο συγκεντρώσεις στην Πλατεία Γεωργίου. Η μία από πολίτες που αρνούνται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό που επιχειρεί να επιβάλλει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μια μεγάλη και μαζική αυθόρμητη λαϊκή συγκέντρωση. Χωρίς Μηχανισμούς, Κόμματα και φορείς.

Η άλλη από την απερχόμενη  Δημοτική Αρχή Πελετιδή ενάντια στην Ανεργία.

 

Δυστυχώς για τους ενοίκους της Μαιζώνος, παρόλη που την προσπάθεια που κατέβαλαν και τους Μηχανισμούς, Κομματικούς, Συνδικαλιστικούς και Δημοτικούς, που ενεργοποίησαν, αλλά και την ημέρα που επέλεξαν, η εικόνα της συμμετοχής ήταν αντάξια του Κομματικούς τους ποσοστού.

Οι πολίτες της Πάτρας και πολύ περισσότερο οι Άνεργοι που τους εμπαίζει η Δημοτική Αρχή, γύρισαν την πλάτη και απείχαν από την συγκεκριμένη εκδήλωση παρωδία.

Κατάλαβαν ότι μόνο με σχέδιο ανάπτυξης και προσέλκυσης ιδιωτικών επενδύσεων για την περιοχή, θα έρθουν δουλειές και θέσεις εργασίας. Όχι με πορείες και συγκεντρώσεις.

Γιατί το εγερτήριο «σάλπισμα» του Πατραϊκού Λαού, με την μαζική αποχή του από την συγκέντρωση του Δήμου στη πλατεία Γεωργίου, ανοίγει το δρόμο και της αλλαγής στα Δημοτικά Δρώμενα.  

 

       

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου