ΠΑΤΡΑ : Βραδινό συναπάντημα της Κοινο_Τοπίας μετά φαγητού και μουσικής στο ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ


 Το βραδάκι της Τρίτης 6 Ιουλίου από τις 9μμ και για όσο κρατήσει... τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού Κοινο_Τοπία www.koinotopia.gr διάλεξαν για ένα καλοκαιρινό συναπάντημα. 


 

 

Το αυθεντικό τσιπουράδικο ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ που βρίσκεται στην πλατεία Πυροσβεστείου (Κορίνθου 104-108) θα είναι το κατάστημα εστίασης που θα φιλοξενήσει στον αίθριο χώρο του αυτή τη συνάντηση στην οποία θα έχουν την ευκαιρία οι συμμετέχοντες να γευτούν ιδιαίτερους μεζέδες και εδέσματα από το μενού που διαθέτει ακούγοντας παράλληλα ζωντανά μελωδίες από πιάνο.

Στο πρώτο αυτό ανοικτό κάλεσμα σε όλα τα μέλη και φίλους της Κοινο_Τοπίας -μετά από 8 μήνες περιορισμών στις συναθροίσεις λόγω covid19- θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη θέλησή τους για τη συνέχιση της κοινωνικής παρέμβασης και του έργου τους που όλο το προηγούμενο διάστημα βρισκόταν σε μερική αναστολή.

Η συμμετοχή θα πρέπει να δηλωθεί για να διευκολυνθεί η προετοιμασία του καταστήματος και για να κρατηθούν προσκλήσεις-θέσεις, εφαρμόζοντας παράλληλα τα περιοριστικά μέτρα για τον covid19.

Για πληροφορίες - κρατήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στο 2610.277171, στο info@koinotopia.gr ή στη γραμματεία της οργάνωσης 2610.622250 η οποία λειτουργεί Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη 11πμ-2μμ και Πέμπτη, Παρασκευή 7-9μμ Καραϊσκάκη 153 μεταξύ Πατρέως και Γεροκωστοπούλου.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας κατά τη δήλωση συμμετοχής.

      

Εμβολιαζόμαστε - προστατευόμαστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου