ΔΟΥΛΕΙΕΣ – ΔΟΥΛΕΙΕΣ – ΔΟΥΛΕΙΕΣ, σε εργολάβους και ιδιώτες η Δημοτική Αρχή Πελετίδη.

 Η Δημοτική Αρχή Πελετίδη καθημερινά, έχει αναγάγει την απευθείας ανάθεση σε Δημοτικό «σπορ». Εξυπηρετώντας εργολάβους και ιδιώτες, απαξιώνοντας τον Μηχανολογικό εξοπλισμό και τους εργαζόμενους του Δήμου.

Με πρόσχημα την έλλειψη προσωπικού παραχωρεί, ακόμη και για απλές εργασίες όπως τη μεταφορά ειδικών κατασκευών του Δήμου σε εργολάβους.   

 Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» κατέθεσε τη παρακάτω ερώτηση στον Δήμαρχο. Ελπίζω ο κύριος Απευθείας Ανάθεση και καλύτερος υπάλληλος των εργολάβων στο Δήμο, να ενημερώσει ως οφείλει, τόσο την παράταξή μας όσο και τους συνδημότες μας.

Κύριε Δήμαρχε,

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. 9690/13.7.2021 έγγραφο της Δ/νσης Αρχιτεκτονικού Έργου (ΑΔΑ:ΨΩΓΕΩΞΙ-5ΣΡ), προχωρήσατε στην Απευθείας Ανάθεση σε ιδιώτη, για την Μεταφορά αστικού διακόσμου και αστικού εξοπλισμού, ειδικών κατασκευών και διακοσμητικών κατασκευών, από και προς το Εργαστήρι Καρναβαλικών & Καλλιτεχνικών Κατασκευών Δήμου Πατρέων στους χώρους και τόπους διεξαγωγής των δημοτικών εκδηλώσεων, ποσού 4.340,00 ευρώ.

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» σας καλώ να με ενημερώσετε τα κάτωθι:

Ø Γιατί δεν χρησιμοποιούνται τα αυτοκίνητα και οι εργαζόμενοι του Δήμου για την παραπάνω εργασία, όπως γινόταν και κατά το παρελθόν;

Ø Θα ενοικιαστεί εξειδικευμένο αυτοκίνητο και προσωπικό που δεν διαθέτει σήμερα ο Δήμος;  

Ø Έχουν αναζητηθεί προσφορές για τις συγκεκριμένες μεταφορές και άλλα διαφορετικά γραφεία ή η επιλογή θα γίνει με γνώμονα πιθανόν προσωπικών εξυπηρετήσεων;  

 

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου