ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ : Μεγάλη συναυλία στα Καλάβρυτα,

 

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη μεγάλη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στα Καλάβρυτα, την Παρασκευή 23 Ιουλίου με τη συμμετοχή της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ και της Μικτής Παιδικής Χορωδίας της Πολυφωνικής Πατρών, θα παραχωρηθεί την προσεχή Δευτέρα 19 Ιουλίου και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου.

 Θα μιλήσουν, ο Αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (αρμόδιος για τις επετειακές εκδηλώσεις των 200 χρόνων από την ελληνική επανάσταση), Ανδρέας Φίλιας, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών, Σταύρος Σολωμός, καθώς και εκπρόσωπος της χορηγού εταιρείας «Ολυμπία Οδός».

 

 

 

 

Η συναυλία διοργανώνεται στο πλαίσιο των εορτασμών της επετείου των 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Καλαβρύτων και της Πολυφωνικής Χορωδίας Πατρών. Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και η παιδική χορωδία της Πολυφωνικής θα αποδώσουν το έργο «Ύμνος εις την Ελευθερία» σε ποίηση του Διονυσίου Σολωμού και μουσική του Νικολάου Χαλικιόπουλου- Μαντζάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου