ΠΑΤΡΑ : Από την παρουσίαση του παραμυθιού της Μάρθας Βασκαντήρα

 






Το βράδυ  της  Τετάρτης 28 Ιουλίου στο φιλόξενο χώρο τουκαφέ ‘’Κήπος’’(πάρκο Σκαγιοπουλείου) έγινε  η παρουσίαση του παραμυθιού ‘’ Η Ροδακινιά και η Νεράιδα’’ της λογοτέχνιδος Μάρθας Βασκαντήρα. Την επιτυχημένη εκδήλωση διοργανώσαν  οι Εκδόσεις ‘’Κούρος’’ και η εθελοντική δράση ‘’ Το Φωτεινό αστέρι’’. 

Το παραμύθι είναι μια ευγενική χορηγία των Εκδόσεων ‘’ Κούρος’’, του Δημήτρη Φύκιρη, εκδότη και της κυρίας Σταυρούλας Βενιέρη, υπεύθυνης Δημοσίων σχέσεων των εκδόσεων και συγγραφέα που στήριξαν και αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια από την αρχή. Το βιβλίο προλόγησαν  οι: κυρία Σταυρούλα Βενιέρη και ο κύριος Αθανάσιος Νασιόπουλος ,καθηγητής Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου  διατεθηκε στο Φωτεινό Αστέρι.

Η ίδια η συγγραφέας ανέφερε :

«Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα όλους εσάς που παρευρεθήκατε στην εκδηλωση μας και μας τιμησατε με την παρουσια σας παρ' ολες τις αντιξοοτητες που υπηρχαν!!

Η κυρια Σταυρουλα Βενιέρη, υπευθυνη δημοσιων σχεσεων, συγγραφεας- ποιητρια και ο εκδοτης κυριος Δημητρης Φύκιρης συνεβαλαν καθοριστικα στην δημιουργια του βιβλιου αφου ηταν οι χορηγοι αυτης της εκδοσης και αγκαλιασαν την προσπαθεια μας απο την αρχη.! Τους ευχαριστω απο καρδιας, καθώς επισης και τον κυριο Αθανασιο Νασιόπουλο, καθηγητή Πανεπιστημιου Δυτικης Αττικης ο οποίος μαζι με την κυρια Βενιέρη προλόγισαν το παραμύθι μου.

Επισης ευχαριστω την κυρια Ευτυχια Λαμπροπούλου που συντόνισε την εκδηλωση, τον κυριο Τάσο Ξένο, δικηγορο ο οποιος διαβασε αποσπασματα απο το εργο και φυσικα την ταλαντουχα κυρια Ειρήνη Φύκιρη για την δημιουργία του εξωφύλλου του βιβλιου καθως και τις χαρισματικες Πωλίνα και Αννέτα Δρούγα για την εικονογράφηση του παραμυθιου αλλα και για τα συγκινητικα λογια που ειπαν στην διαρκεια της εκδηλωσης.

Τελος να ευχαριστησουμε τον παραδεισένιο πολυχωρο "Κήπο" για την ευγενικη φιλοξενια που μας προσέφερε ώστε να μπορέσουμε να πραγματοποιήσουμε την παρουσίαση»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου