ΠΑΤΡΑ-Σοβαρό ατύχημα στους αγώνες καρτ- 7 χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΓΝΠ τραυματισμένος απο αγωνιστικό

Σοβαρό ατύχημα
σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι λίγο μετά τις 12 στο κέντρο της Πάτρας όταν κατά τη διάρκεια αγώνα καρτ, δύο μονοθέσια τράκαραν μεταξύ τους και το ένα μετά τη σύγκρουση απογειώθηκε και χτύπησε στα κάγκελα, τα οποία τραυμάτισαν ένα παιδί στο κεφάλι!

Σύμφωνα με αρχικές  πληροφορίες  ειδικά κατασκευασμένο όχημα του πανεπιστημίου Πατρών (φόρμουλα) ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Ο οδηγός  (είναι φοιτητής) δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του pelop.gr από αυτόπτη μάρτυρα,  καρτ φέρεται να έσπασε τα κάγκελα και μια πινακίδα, με αποτέλεσμα να προσγειωθεί ανάποδα με τον οδηγό στο έδαφος.
Tα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως το παιδί ήταν σκαρφαλωμένο πάνω στα κάγκελα και παρακολουθούσε τον αγώνα.

Στο Καραμανδάνειο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το  αγοράκι και εν συνεχεία στη Μονάδα Παίδων του ΠΓΝΠ όπου διασωληνώθηκε.

Μετά το περιστατικό οι αγώνες διεκόπησαν.

 Οι υπεύθυνοι του αγώνα , σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, προσήχθησαν λίγο μετά το ατύχημα στο Β Αστυνομικό Τμήμα Πατρών όπου και σχηματίζεται δικογραφία. Για το αν θα κρατηθούν ή όχι, θα αποφασίσει ο Εισαγγελέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου