ABBA – Nέος δίσκος 40 χρόνια μετά

«Ηχογραφήσαμε ένα νέο άλμπουμ» δήλωσαν ο Μπγιορν Ουλβέους, 76 ετών πλέον, και ο Μπένι Άντερσον, 74, σε μια εκδήλωση που οργανώθηκε στο Λονδίνο, όπου παρουσιάστηκε ένα από τα νέα τραγούδια τους, το I Still Have Faith in You.

Οι ΑΒΒΑ, ένα από τα πιο εμπορικά συγκροτήματα όλων των εποχών, που έχει πουλήσει περισσότερους από 385 εκατομμύρια δίσκους σε όλον τον κόσμο, θα κυκλοφορήσουν το επόμενο άλμπουμ, που θα φέρει τον τίτλο Voyage, στις 5 Νοεμβρίου.

Το συγκρότημα, γνωστό για τις μεγάλες επιτυχίες του Waterloo, Dancing Queen και Take a Chance on Me, είχε διαλυθεί το 1982 και τα τέσσερα μέλη του ακολούθησαν σόλο καριέρα.

Μάλιστα όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, οι ABBA ανακοίνωσαν πως σκοπεύουν να δώσουν μια «ψηφιακή» συναυλία στο Λονδίνο του χρόνου.

Περισσότεροι από 850 άνθρωποι δούλεψαν για την αναδημιουργία των AΒΒΑ «στα καλύτερά τους» χρησιμοποιώντας την τεχνολογία κίνησης και ανίχνευσης των μελών της μπάντας, που είναι πλέον στα 70 τους χρόνια.

«Η Agnetha, η Frida, ο Benny και ο Bjorn ανέβηκαν στη σκηνή μπροστά από 160 κάμερες και σχεδόν άλλες τόσες ιδιοφυίες της τεχνολογίας και ερμήνευσαν κάθε τραγούδι που θα υπάρχει σε αυτό το σόου, στην εντέλεια», εξήγησε ο παραγωγός του νέου δίσκου των ABBA, Ludvig Andersson.

«Έτσι, όταν ο θεατής θα βλέπει την παράσταση, δεν θα είναι τέσσερα άτομα που προσποιούνται τους AΒΒΑ, αλλά οι ίδιοι οι ABBA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου