«Λεβέντης» ο Λεβέντης, αποσωληνώθηκε και παρουσιάζει ελαφρά βελτίωση

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται ως «σταθερή»

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης που εδώ και τέσσερις ημέρες νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοοσοκομείου:

«Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».
 

Υπενθυμίζεται ότι η περιπέτεια υγείας του Βασίλη Λεβέντη, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε νωρίτερα η σύζυγός του ξεκίνησε στις 17 του μήνα. Πήγε στον Ευαγγελισμό, έκανε το τεστ και τον ενημέρωσαν μετά πως ήταν θετικό. Προτίμησε να κάνει τη νοσηλεία στο σπίτι, έκανα ό,τι έπρεπε να κάνω με την καθοδήγηση των γιατρών».

Η  Αναστασία Μεντεσίδου, μίλησε στον Alpha και το «Tlive», με την ίδια να εξηγεί γιατί ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων δεν έκανε το εμβόλιο κατά της covid.

«Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών» ανέφερε.

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου