Κατσανιώτης: «Δε θα ξεχάσω την Αχαΐα, τον τόπο που εκπροσωπώ»

 Οι νέες υποχρεώσεις δεν θα τον κάνουν να ξεχάσει την Αχαΐα, τον τόπο που εκπροσωπεί και τον ανέδειξε, τόνισε ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

κατσανιωτης

Την πρώτη του συνάντηση με τους δημοσιογράφους της Πάτρας, υπό την νέα του ιδιότητα, αυτή του υφυπουργού Εξωτερικών αρμόδιου για τον απόδημο ελληνισμό, είχε χθές ο Ανδρέας Κατσανιώτης.

Αφού ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την ανάθεση του χαρτοφυλακίου που εκτός από την ομογένεια, περιλαμβάνει ακόμα την θρησκευτική, την μορφωτική, την πολιτιστική και την δημόσια διπλωματία της χώρας, δεσμεύθηκε να δώσει τον καλύτερο εαυτό του.

Αυτές οι υποχρεώσεις συμπλήρωσε, δεν θα τον κάνουν να ξεχάσει την Αχαΐα, τον τόπο που εκπροσωπεί και τον ανέδειξε.

Δεσμεύθηκε να συνεχίσει τον αγώνα του, για μεγάλα θέματα όπως το νέο αστυνομικό μέγαρο που δρομολογήθηκε με παρεμβάσεις του, καθώς και την ίδρυση ενός κέντρου αμυντικής καινοτομίας στο στρατόπεδο ΚΕΤΧ.

Τέλος, ο Ανδρέας Κατσανιώτης κατέθεσε την νέα του δημόσια πρόταση για την οποία όπως είπε, να προσπαθήσει να υλοποιηθεί, σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, την δημιουργία ενός σύγχρονου παιδιατρικού νοσοκομείου για όλη την Δυτική Ελλάδα, στο ακίνητο του πρώην Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα. πηγή : pelop.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου