Νίκος Νικολόπουλος: Να τοποθετηθούν κορίνες σήμανσης για ποδηλατοδρόμους, για να μην χτυπήσουν πένθιμα καμπάνες στην Πάτρα.

Στις 13 Απριλίου 2021 ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», καταθέσαμε ερώτηση προς τον Δήμαρχο επισημαίνοντας τον κίνδυνο για τη ζωή τους που διατρέχουν οι ποδηλάτες στον Δήμο.

Δυστυχώς οι ανησυχίες μας καθημερινά επιβεβαιώνονται.

Τόσο στις 3/5/2021 στα Μποζαΐτικα μπροστά από το 62ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, όπου υπήρξε ατύχημα με γυναίκα ποδηλάτη, όσο και στις 6/5/2021 στην παραλία επί της ΠΕΟ Πατρών-Πύργου στο ύψος του ΠΙΚΠΑ.

Η αδιαφορία της Κομμουνιστικής Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, όχι στο να μας απαντήσει θεσμικά ως όφειλε, αλλά στη λήψη των άμεσων και αναγκαίων μέτρων για προστασία των ποδηλατών είναι εγκληματική.

Ελπίζουμε να μην θρηνήσουμε θύμα ποδηλάτη από εμπλοκή του σε ατύχημα.

Ελπίζουμε να μη χάσει κάποια οικογένεια αγαπημένο της πρόσωπο.

Ελπίζουμε η «Εγκληματική» Δημοτική Αρχή Πελετίδη να μην αποτελέσει Ηθικό Αυτουργό σε τυχόν απώλεια Ζώης ποδηλάτη που πλανάται στο Δήμο.

Την καλούμε σήμερα ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» να προχωρήσει, στην τοποθέτηση Κορίνων σήμανσης στο οδόστρωμα για ποδηλατοδρόμους, διαφυλάσσοντας τους δημότες με μικρό οικονομικό κόστος, από εμπλοκή τους σε ατύχημα.

Κύριε Δήμαρχε,

Σήμερα σας χτυπάμε το καμπανάκι των ευθυνών σας, για να μην χτυπήσει πένθιμα η καμπάνα σε κάποια γειτονιά του Δήμου μας για οποιαδήποτε οικογένεια.  

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου