“Απλήρωτος ο λογαριασμός” covid στην Ελλάδα

 Του Νίκου Ι. Νικολόπουλου Προέδρου Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος

Είναι φανερό ότι ο «λογαριασμός» από τον Covidγια την πατρίδα μας είναι ακόμα ανοικτός και κατά το μεγαλύτερο μέρος απλήρωτος, καθώς επίσης είναι ανοιχτό και το πολιτικό ταμείο της διαχείρισης της πανδημίας από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη.Είναι αλήθεια ότι οι Α(χ)ΡΙΣΤΟΙ  το χρέος της χώρας κατάφεραν να το φτάσουν στο 239% επί  του ΑΕΠ! Ο παρασιτικός μηχανισμός της παρέας των “Κyriakistas συνεχίζει ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ να δανείζεται και να χρεώνει την πατρίδα και το λαό όσο καμιάκυβέρνηση από σύστασης ελληνικού κράτους!!


Οι ανατιμήσεις των καταναλωτικών αγαθών, ιδιαίτερα των τροφίμων, πρώτης ανάγκης, των καυσίμων και του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν δημιουργήσει ένα επικίνδυνο κοκτέιλ που μπορεί να προκαλέσει κοινωνική ανάφλεξη. Μετά το ένα κακό ακολουθεί το άλλο και η ανοχή των Ελλήνων τελείωσε και αρχίζει να  κυριαρχεί η αμφισβήτηση.Τα υπόγεια ρεύματα ήρθαν στην επιφάνεια και οιιλαϊκές αντιδράσεις τείνουν να γίνουν καθημερινό φαινόμενο. Όλα είναι ρευστά και βέβαιο είναι μόνο ότι η πολυπόθητη ανάκαμψη μέσω της ανάπτυξης δεν φαίνεται στον ορίζοντα….

Ο Covid, τα εμβόλια, οι υποχρεωτικότητα και τα «εντέλλεσθε» μιας ασθενούς πλέον κυβέρνησης δίνουν την αφορμή να εκδηλωθεί θυμός και οργή του λαού συναισθήματα που θα αποτελέσουν τονκαταλύτη για αναδιατάξεις που δεν είδαμε ούτε με τα πολλαπλά μνημόνια της προηγούμενης δεκαετίας!

Ισως ο κ. Μητσοτάκης να έχει ξεχάσει ότι ο Αντώνης Σαμαράς όταν οδήγησε τη Νέα Δημοκρατία στην κάλπη πήρε μόλις 19 %. Τώρα με πιο ηθικό ανάστημα και με όλους αυτούς τους «πουθενάδες» - τους κατά τον Μίκη Θεοδωράκη «ιντελιγκέντσιδες»(διανοούμενοι) του ΕΥΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ που υποδύονται τους φωταδιστές της «νεοφιλελεύθερης κεντροδεξιάς» που παρεπιδημούν στη Ν.Δ και ζουν σα μαχαραγιάδες σε βάρος της κοινωνίας  ξεκοκαλίζοντας τα κρατικά ταμεία για να υπηρετούν ξένους αφεντάδες και ντόπιους ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ -, τι νομίζει ότι θα πάρει στις κάλπες ;

 

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις χτύπησαν καμπανάκια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Έδειξαν ότι η οργή ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙ πλέον στα συναισθήματά των Ελλήνων απέναντί της. Όμως είναι αλήθεια ότι και τα δυο κόμματα «εξουσίας» με βάση τις δημοσκοπήσεις είναι εξίσου αντιπαθή !!! Κοντά στο 40 % απάντησε στην έρευνα ΤΑΣΕΙΣ της MRB: Δεν θέλω τη Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη αλλά δεν θέλω και το ΣυΡιζΑ του Τσίπρα!!

Ο ανασχηματισμός έβαλε στο καλειδοσκόπιο της επικαιρότητας και την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να φέρει σύντομα στη Βουλή για ψήφιση τα μνημόνια της κατάπτυστης Συμφωνίας των Πρεσπών , μετά από σιωπηρή συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά και που ως αντάλλαγμα προσφέρθηκαν τρεις υπουργικές καρέκλες!!

Η διολίσθηση λοιπόν των ελληνόφωνων ΜΑΛΙΣΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ κατέδειξε και στους ελάχιστους εναπομείναντες ρομαντικούς ήαφελείς της ΓΑΛΑΖΙΑΣ  βάσης ότι δεν υπάρχει το πολιτικό ανάστημα να αρνηθούν την δια της ψήφου  αυτουργίας στην εσχάτη προδοσία… 

 

Εκχωρώντας το όνομα δίνουν την ψυχή του έθνους κατά το λεχθέν από τον Ανδρέα Παπανδρέου « Το όνομα της Μακεδονίας είναι η ψυχή μας και δεν το παραδίδουμε »!!  Με το όνομα καθώς επίσης και με την αναγνώριση γλώσσας και εθνότητας, χωρίς ντροπή και χωρίς εθνική συνείδηση εκχωρούν και ένα μεγάλο και ένδοξο τμήμα της εθνικής μας ιστορίας στους Σκοπιανούς!

Η οικονομική, η κοινωνική και η εθνική παρακμή μας έπιασε πάτο! Ο επαπειλούμενος νέος εποικισμός εκατοντάδων χιλιάδων ισλαμιστών βρίσκεται προ των πυλών. Τα κυβερνητικά όργανα έχουν μετατραπεί σε προπαγανδιστές της λαθροεισβολής και λειτουργούν (ακούσια θέλω να πιστεύω)  ως όργανα των δουλεμπόρων διακινητών!

Το Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα ζήτησε εξηγήσεις με επιστολή που έστειλε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη γύρω από τις βαρύτατες γραπτές καταγγελίες του ΑΚΕΛ: «Ο Χαρδαλιάςάρχισε ήδη να διαλύει το στράτευμα με απαιτήσεις σε εθνοφύλακες για πιστοποιητικό εμβολιασμού ή να πληρώνουν μοριακό τεστ για να συμμετάσχουν στην εκπαίδευση. Αυτά τους ζητήθηκαν κατά τον Κυριακάτικο Αγιασμό στα Τάγματα Εθνοφυλακής με την έναρξη της περιόδου, και όσοι είναι ανεμβολίαστοι ή δεν νόσησαν, να έχουν αρνητικό PCR από ιδιωτικό κέντρο, δηλαδή πληρώνοντάς το από τη  τσέπη τους. Ο Χαρδαλιάς δηλαδή, αμέσως άρχισε τη διάλυση του στρατεύματος. Η εμμονή του στον ακρότατα παράνομο και επικίνδυνο  υποχρεωτικό εμβολιασμό, κάτι που ο προκάτοχός του Στρατηγός Αλκιβιάδης Στεφανής είχε ξεκάθαρα απορρίψει, στερεί από τις Ένοπλες Δυνάμεις πολύτιμο προσωπικό ακριβώς την περίοδο που αναμένεται να επιτεθούν στα σύνορά μας εκατοντάδες χιλιάδες Αφγανών και “αφγανοποιημένων προσφύγων” σε πολύ χειρότερη και πιο επικίνδυνη μορφή από ότι τις αρχές του 2020.»

 

Ευτυχώς που υπάρχουν εκατομμύρια ελληνίδες και έλληνες με συνειδήσεις όρθιες ,που άντεξαν στα δύσκολα χρόνια και που γνωρίζουν πως η κατάσταση δεν αλλάζει από μόνη της, αλλά πως χρειάζεται να ξεσηκωθούμε και να συγκροτήσουμε έναν  εθνικό ορθόδοξο συνασπισμό που θα οργανώσει την αντίσταση και θα φέρει την ανάκαμψη! Πρέπει να πάρουμε το έθνος τα χέρια μας όσοι πιστοί παραμένουμε στις παραδόσεις τις αξίες στην ιστορία και τους αγώνες μας. Αυτή είναι και η πνευματική διαθήκη του μακαριστού αρχιεπισκόπου πάσης Ελλάδος Χριστοδούλου προς τον ελληνισμό.

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός με τη συμμετοχή κι άλλων  εθνομηδενιστών , ΑΝΑΝΙΣΤΩΝ οπαδών του ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΥ, πολέμιων του Κώστα Καραμανλή και του αείμνηστου Τάσου Παπαδοπούλου και υμνητών του Σημίτη έφερε στη σκέψη του λαού το δραματικό ερώτημα του ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΩΝ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ;

Και από κοντά το έτερο ερώτημα του απλού και άδολου ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ το γεμάτο οργή, θλίψηκαι παράπονο :

ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου