Τα κέρδη της Σάκκαρη από το US Open

 Μπορεί να μην προκρίθηκε στον τελικό του US Open, όμως η Μαρία Σάκκαρη θα φύγει κερδισμένη σε πολλούς τομείς από το τουρνουά της Νέας ΥόρκηςΗ Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε απέναντι στην έκπληξη του US Open, Έμα Ραντουκάνου, και ηττήθηκε με 2-0 σετ στα ημιτελικά, χάνοντας την ευκαιρία να βρεθεί στο μεγάλο τελικό του Grand Slam.Μπορεί λοιπόν να έφθασε στην πηγή και να μην ήπιε νερό, όμως η ελληνίδα πρωταθλήτρια δε θα φύγει με… άδεια τα χέρια από την Αμερική.

Συγκεκριμένα, οι εξαιρετικές της εμφανίσεις, που την οδήγησαν μέχρι τα ημιτελικά, θα προσθέσουν στο λογαριασμό της το ποσό των 675.000 δολαρίων, ως έπαθλο για τη συνολική της παρουσία.

Τα θετικά όμως δε σταματούν εκεί, καθώς από την ερχόμενη Δευτέρα (13/9) η Σάκκαρη θα αναρριχηθεί στο Νο 13 της παγκόσμιας κατάταξης, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο την κορυφαία δεκάδα του κόσμου.

Θυμίζουμε πάντως ότι το Νο 13 είναι η υψηλότερη θέση που έχει καταλάβει ποτέ ελληνίδα τενίστρια, με την 26χρονη να ξεπερνά πλέον τη Λένα Δανιηλίδου, που είχε καταφέρει να αναρριχηθεί στο Νο 14.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου