ΠΑΤΡΑ : «Το ημερολόγιο ενός χοντρού» στο «Παναχαϊκόν»

 

Το βιβλίο του Ανδρέα Νικολετάτου«Το ημερολόγιο ενός χοντρού»παρουσιάζεται από τις εκδόσεις «Το Δόντι» στην Πάτρα, στο καφέ «Παναχαϊκόν» (πλ. Υψ. Αλωνίων 26), την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, ώρα 7.30 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Δημήτρης Φάκαλος, επιχειρηματίας εστίασης και ο Κωνσταντίνος Αξιώτης, executivechef, ενώ θα συντονίσει και θα συζητήσει με τον συγγραφέα η δημοσιογράφος Κρίστυ Κουνινιώτη.

«Το ημερολόγιο ενός χοντρού» είναι ένα βιβλίο βιωματικό, χιουμοριστικό, διδακτικό με τον τρόπο του και σίγουρα εύγευστο.

 

 

 


«Από μικρός φαίνεται ότι ήμουν σίγουρος πως κάποιος υψηλόβαθμος με έχρισε δοκιμαστή των πάντων μέχρι να βρω το τέλειο πιάτο. Άνισος ο αγώνας και ατέρμονος, με νικητή την ζυγαριά που δεν δείχνει ίχνος κατανόησης και επιμένει σε νούμερα δυσθεώρητα για να μου στερεί τις χαρές της ζωής.Ένοχος λοιπόν ειδεχθούς και νοστιμότατου εγκλήματος και μάλιστα κατ’ εξακολούθησιν, δηλώνω αμετανόητος εξερευνητής γεύσεων με παρέα εσάς στα ταξίδια μου στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο», αναφέρει ο συγγραφέας στην εισαγωγή.

«Είναι ένα βιβλίο οδοιπορικό. Σε ταξιδεύει σε τόπους, σε γεύσεις, στην πεμπτουσία της ζωής που είναι η απόλαυση! Μας δίνει απλόχερα και με καρδιά, μαθήματα απόλαυσης και ενσυνειδητότητας. Αυτά τα δύο πάνε μαζί.Αν δεν ζεις το τώρα, την στιγμή σου, την κάθε αναπνοή, πως θα την απολαύσεις;», γράφει στον πρόλογο του βιβλίου η διατροφολόγος Σπυριδούλα Χριστοπούλου, ενώ η ψυχίατρος Ιωάννα Παυλίδου γράφει: «Ποια η σχέση μας με το φαγητό; Πρόκειται απλώς για ένα μέσο επιβίωσης; Σίγουρα όχι για το συγγραφέα μας, που με πολύ χιούμορ μας μυεί στην αγάπη του για το καλό φαγητό».

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας για την πανδημία.

 

Ο Ανδρέας Νικολετάτοςγεννήθηκε το 1965. Με σπουδές στην ηλεκτρολογία, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη μαγειρική, οι επιχειρηματικές του δραστηριότητεςεπικεντρώθηκαν στην εστίαση και την αναψυχή, το εμπόριο και το μάρκετινγκ. Λάτρης του εξαιρετικού φαγητού, των ταξιδιών και της εσωτερικής ομορφιάς των ανθρώπων, τα αναζητά με πάθος και αγωνία σε κάθε ευκαιρία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου