Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula Kite ο Αθλητής του ΙΑΣΩΝ

Σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, αρχίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Kiteboarding στο Torregrande της Σαρδηνίας. Διοργανώνεται από την Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (World Sailing) για τις Ολυμπιακές κατηγορίες ιστιοπλοϊας και γίνεται ένας αγώνας για το 2021, με συμμετοχή αποκλειστικά με εξοπλισμό Formula Kite, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί και στην Ολυμπιάδα στο Παρίσι το 2024.

Μετά τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελο Kitefoil Word Series στην Gizzeria, το οποίο αποτελεί το Διεθνές σιρκουί αγώνων και είναι η ανοιχτή κατηγορία του αθλήματος, και την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κατηγορία των Grand Masters, ο αθλητής του ΙΑΣΩΝ Δημήτρης ΜΑΡΑΜΕΝΙΔΗΣ βρίσκεται ήδη στην Σαρδηνία, προκειμένου να συμμετάσχει στο μεγαλύτερο ιστιοπλοϊκό γεγονός του 2021 για το Kiteboarding, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula Kite.

Η Περιφέρεια της Σαρδηνίας επενδύοντας στον αθλητισμό, φιλοξενεί κάθε χρόνο εδώ και μια δεκαετία διεθνείς αγώνες Kiteboarding, προσελκύοντας εκατοντάδες λάτρεις του αθλήματος και δημιουργώντας μια υγιή και υψηλού επιπέδου κοινότητα αθλητών και αθλούμενων νέων στην περιοχή.

Ο ΙΑΣΩΝ εύχεται καλή επιτυχία στο Δημήτρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου