Το Panachaiki TV επιστρέφει - Πώς θα δείτε δωρεάν τον αγώνα με το Αιγάλεω

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αναλογιζόμενη το μεγάλο ενδιαφέρον των φιλάθλων της που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα αλλά δεν μπορούν λόγω της μικρής χωρητικότητας του "Φ. Αραβαντινός", αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν, ζωντανά τηλεοπτικά τον αγώνα με το Αιγάλεω για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μέσω του Panachaiki TV. 
Το Panachaiki TV επιστρέφει - Πώς θα δείτε δωρεάν τον αγώνα με το Αιγάλεω 


Το Panachaiki TV επιστρέφει στην καθημερινότητα της ομάδας και σε πρώτη φάση θα μεταφέρει εικόνα και ήχο δωρεάν στους φιλάθλους της Παναχαϊκής σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του πλανήτη στο ματς με το Αιγάλεω. Ο τρόπος παρακολούθησης του αγώνα είναι ιδιαίτερα απλός και εύχρηστος για όλους. 

Μπαίνετε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://panachaikifc1891.gr/web-tv ή εναλλακτικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας στην κατηγορία WEB TV. Εκεί υπάρχει η επιλογή WATCH FOR FREE την οποία κλικάρετε. Ακολούθως ανοίγουν τρεις επιλογές δωρεάν εγγραφής στην υπηρεσία. Είτε να συνδεθείτε μέσω Facebook, είτε μέσω google account (gmail), είτε μέσω δημιουργίας προφίλ χρήστη στο site της ομάδας μας. Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία ακολουθώντας τα βήματα που θα δείτε θα βρεθείτε αυτόματα και εύκολα στην πλατφόρμα παρακολούθησης του αγώνα. 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τον αγώνα από τον υπολογιστή σας, το tablet, το κινητό σας ή την smart tv σας. 

Η ζωντανή σύνδεση θα ξεκινήσει στις 15:45, περίπου 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου