ΠΑΤΡΑ : Φέτος για τη Λιολιώ μας…- Στη μνήμη της προέδρου Λ. Κολυπέρα το αυριανό Pink the City 2021 με ροζ πινελιές παντού

Η ώρα για το Pink the City 2021 έφθασε! Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Λιολιώς Κολυπέρα, που όλα αυτά τα χρόνια υπήρξε η οραματίστρια και η ψυχή αυτής της διοργάνωσης. Φέτος όλοι μαζί για τη Λιολιώ…

Τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, προσκαλούν όλους τους Πατρινούς ΣΗΜΕΡΑ  Κυριακή, μέρα κορύφωσης των εκδηλώσεων του Οκτωβρίου, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, να δώσουν το «παρών» και να τιμήσουν την μνήμη της προέδρου τους, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μπορεί φέτος να μην κατέβει το ροζ ποτάμι στο κέντρο της πόλης, λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως, το «Άλμα Ζωής» προτρέπει τους πολίτες να κατακλύσουν την πόλη με ροζ πινελιές παντού.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιείται την ημέρα που θα τελεστεί το 40ήμερο μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της προέδρου του Συλλόγου, η οποία «έφυγε» τον περασμένο Σεπτέμβριο μετά από άνιση μάχη με τον κορωνοϊό! Τον καρκίνο τον νίκησε τρεις φορές στη ζωή της, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσε να κερδίσει τη μάχη με τον ύπουλο και φονικό ιό της πανδημίας.

ΣΤΑ ΡΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Το μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της θα τελεστεί αύριο στις 9: 30 το πρωί στον νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου. Ο σύζυγός της Γιώργος Κολυπέρας, οι γιοι της Δημήτρης και Νίκος, τα μέλη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» Ν. Αχαΐας, αμέτρητοι φίλοι και γνωστοί θα είναι εκεί για να προσευχηθούν για τη Λιολιώ. Η οικογένειά της καλεί όσους επιθυμούν να φορέσουν τα ροζ μπλουζάκια του «Άλματος» για να τιμήσουν τη μνήμη της και παράλληλα να πλαισιώσουν τις δράσεις του Pink. Μια διοργάνωση που την είχε σχεδιάσει η ίδια και δυστυχώς έμελλε να μην είναι παρούσα…

Όμως, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Ν. Αχαΐας συνεχίζουν το έργο που οραματίστηκε και με τόσο πάθος και μεγάλο ζήλο υλοποίησε, προσφέροντας στην γυναίκα…
Το «Άλμα Ζωής» ταυτίστηκε απόλυτα με τον δυναμισμό της Λιολιώς Κολυπέρα, η οποία επί 20 ολόκληρα χρόνια αγωνίστηκε σκληρά για να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία

Οι συνοδοιπόροι της στο Σύλλογο, αύριο το πρωί, θα βρίσκονται στην Πλατεία Γεωργίου και προσκαλούν τους Πατριούς να φορέσουν το pink t-shirt, να περιηγηθούν στο κέντρο της πόλης και να στείλουν το δικό τους μήνυμα παντού. Όσοι θέλουν θα μπορέσουν να φωτογραφηθούν στο «χέρι της πρόληψης», όπου θα τους περιμένουν μικρές εκπλήξεις….

ΡΟΖ ΓΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Οι Pink γωνιές της πόλης, στην πλατεία Γεωργίου με το χέρι της πρόληψης και την Πλατεία Τριών Συμμάχων, με τη θαυμάσια κατασκευή του Δήμου Πατρέων, δίνουν το δικό τους στίγμα!

Παράλληλα, η πόλη όλες αυτές τις μέρες γίνεται ροζ και όταν σκοτεινιάζει!

Οι φωταγωγημένες γωνιές της πόλης: τα καταστήματα Dur (Μαιζώνος 97), Classico (Μαιζώνος 87 ) και Yellow (Μαιζώνος 95), το νεοκλασικό κτίριο Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας στην πλατεία Γεωργίου συμμετείχαν στις δράσεις από την Παρασκευή 15-10 έως την Κυριακή 17-10, και ο ιστορικός Κυματοθραύστης της Πάτρας έγινε ροζ και συμμετέχουν στο Pink the City 2021, την μεγάλη εκστρατεία ενημέρωσης και κινητοποίησης για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού!

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ

Φέτος, το ροζ ποτάμι θα είναι διαδικτυακό και όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν Live το διαδικτυακό event στην σελίδα του Συλλόγου στο Facebook. Stay tuned και μπορούν να αναρτήσουν τις φωτογραφίες τους στο Facebook και Instagram προσθέτοντας @almazoispatras, #almazoispatras, #pinkthecity2021.

Μπορούν να συμμετάσχουν ως ομάδα άνω των 10 ατόμων (ως εταιρεία, σύλλογος, εκπαιδευτικό ίδρυμα ή με ιδιωτική πρωτοβουλία), αρκεί να συμπληρώσουν την αίτηση στο πεδίο ομαδικής εγγραφής στο www.pinkthecity.gr, ενώ για τις εταιρίες ή επιχειρήσεις μπορούν να στείλουν το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού φορώντας το pink t-shirt κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της επιχείρησης το τελευταίο τριήμερο 22 – 24/10, στηρίζοντας τα προγράμματα του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ για τη γυναίκα με καρκίνο μαστού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου