Δομοκός: Τετραμελής οικογένεια ξεκληρίστηκε στην άσφαλτο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στο Δομοκό λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι της Δευτέρας στον επαρχιακό δρόμο Κορομηλιάς – Ξυνιάδας.

Στο τροχαίο δυστύχημα στο Δομοκό ένα ΙΧ συγκρούστηκε σφόδρα ένα βυτιοφόρο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareporta στο ΙΧ επέβαινε μια τετραμελή οικογένεια όπου από την σύγκρουση τραυματίστηκαν οι τρεις επιβαίνοντες θανάσιμα. Ο οδηγός ήταν 46χρονων, η σύζυγος του 43, η κόρη της οικογένειας 22 χρονών. Ο 17χρονος γιος της οικογένειας σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι ζωντανός και έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο.

 

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο που δημοσιεύει το lamiareport το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα.




«Μέσα σε 1,5- 2 χρόνια έχουμε μετρήσει 8 τροχαία στην περιοχή»
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κορομηλιάς Δημήτρη Γιαταγάνα, που μίλησε στο LamiaReport, «για δεκαετίες σε αυτόν τον δρόμο δεν είχε σημειωθεί ούτε ένα τροχαίο και μέσα σε 1,5 – 2 χρόνια έχουμε μετρήσει τουλάχιστον οκτώ εκ των οποίων δύο θανατηφόρα. Πρόκειται για δρόμο καρμανιόλα και ειδικά το κομμάτι από Ξυνιάδα έως Κορομηλιά όπου έχουν γίνει όλα τα τροχαία.

Η άσφαλτος είναι παλιά και στην πρώτη βροχή γίνεται γυαλί. Επιπλέον δεν υπάρχουν διαγραμμίσεις. Εμείς που τον χρησιμοποιούμε καθημερινά, ειδικά τέτοιες ημέρες κάνουμε το σταυρό μας μην έρθει κάποιο φορτηγό επάνω μας ή γλιστρήσουμε εκτός δρόμου…» Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το ΑΤ Δομοκού.

Εικόνες και βίντεο από το σημείο της τραγωδία

Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το αυτοκίνητο της οικογένειας και από το οποίο απεγκλωνίστηκαν οι τρεις νεκροί και ένας τραυματίας. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το tvstar.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου