ΠΑΤΡΑ : Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΙ ΤΗ ''ΦΩΛΙΑ'' ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΛΑΖΑΡΗ

Η Πάτρα σήμερα, αποχαιρέτησε την Παναγιώτα Λάζαρη, τη γυναίκα που αφιέρωσε τη ζωή της, το είναι της ολόκληρο, στα παιδιά της πόλης μας, που δεν είχαν την τύχη να μεγαλώσουν στην θαλπωρή της οικογένειας.

Η Δημοτική Αρχή, εκτιμώντας το επί σειρά ετών έργο της, ήταν κοντά της ενισχύοντας τη δράση της αθόρυβα και συστηματικά μέσω του Δημοτικού Βρεφοκομείου και τώρα προχωρά στην ανακαίνιση του κτιρίου της «Φωλιάς του Παιδιού», στο οποίο θα δώσει το όνομά της, τιμώντας το σπουδαίο της έργο. 

Σήμερα, στο τελευταίο αντίο που ειπώθηκε στη 1 μ.μ. από τον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο Ρίο, παρέστησαν εκ μέρους του Δημάρχου Πατρέων (που απουσιάζει εκτός Πατρών), η Αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας Βίβιαν Σαμούρη και η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου, Ελένη Γκανά, εκ μέρους του Δημοτικού Βρεφοκομείου.

Δήμαρχος Πατρέων: «Αφιέρωσε όλη της τη ζωή, όλο της το είναι,

για τα παιδιά της Πάτρας, που δεν είχαν την τύχη

 να ζουν σε μια ζεστή οικογένεια»

Θυμίζουμε, ότι ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, λίγο μετά την θλιβερή είδηση θανάτου της Παναγιώτας Λάζαρη, εξέφρασε τη θλίψη του για την απώλεια, δηλώνοντας: «Έφυγε από την ζωή, ένας σπουδαίος άνθρωπος, η αγαπημένη «μαμά» όλων των παιδιών που βρήκαν στήριγμα στην ζεστή αγκαλιά της, η Παναγιώτα Λάζαρη. 

Κοντά της γνώρισαν την αγάπη, την στοργή και την προστασία, πάνω από 200 παιδιά της πόλης μας.

Ήταν μια γυναίκα που αφιέρωσε όλη της τη ζωή, όλο της το είναι, για τα παιδιά της Πάτρας, που δεν είχαν την τύχη να ζουν σε μια ζεστή οικογένεια κι εκείνα την αγάπησαν με όλη τους την καρδιά.

Αποχαιρετούμε όλοι την αγαπημένη Παναγιώτα Λάζαρη.

Σε όλα τα παιδιά, που τόσο αγάπησε, τα προστάτεψε και τους έδωσε μια ζεστή «φωλιά», εκφράζω την λύπη μου για την απώλειά τους.

Θα τη θυμόμαστε όλοι με αγάπη, τρυφερότητα και σεβασμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου