"Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο"

 

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ 

«Μαζί διαμορφώνουμε το αύριο Κινητοποιούμαι – Συμμετέχω» , είναι το κεντρικό σύνθημα της αφετηρίας για τη νέα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα. Εντυπωσιακή είναι η ανταπόκριση Στελεχών και Μελών της Νέας Δημοκρατίας στο προσκλητήριο που απηύθυνε την περασμένη Δευτέρα ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης ανακοινώνοντας τους τριάντα τομείς δράσεις όπου καλούνται να συμμετάσχουν και να βοηθήσουν με την τεχνογνωσία και τις δυνάμεις τους τα Στελέχη και τα Μέλη της Νέας Δημοκρατίας από όλη την Αχαΐα.

 Οι τριάντα τομείς δράσης είναι : Στρατηγικού σχεδιασμού & επικοινωνίας , Εκλογικής ετοιμότητας , Εργαζομένων ιδιωτικού & δημοσίου τομέα , Τοπικής αυτοδιοίκησης , Παραγωγικών & επιστημονικών φορέων , Οικογενειακής πολιτικής & ισότητας των φύλων , Υγείας , Παιδείας , Οικολογίας – περιβάλλοντος & ενέργειας , Ναυτιλίας , Μεταφορών , Αθλητισμού , Ανάπτυξης & ευρωπαϊκών προγραμμάτων , Προστασίας του πολίτη , Υποδομών , Οικονομίας , Δικαιοσύνης , Εθνικής άμυνας , Αγροτικής ανάπτυξης , Τουρισμού , Καινοτομίας & ψηφιακής πολιτικής , Γυναικών , Ενεργοποίησης & αξιοποίησης μελών , Υπαίθρου & περιφέρειας , Οργανωτικού & τοπικών οργανώσεων , Πολιτικής προστασίας , Διοικητικής μεταρρύθμισης , Πολιτισμού , Εκλογικών αντιπροσώπων , Κοινωνικής αλληλεγγύης & ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

 

Τα στελέχη και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας μπορούν να εισέρχονται είτε στο blogτης ΔΕΕΠ (https://deepachaias.blogspot.com/) είτε στη σελίδα στο Facebook(https://www.facebook.com/nodeachaias/) και μέσω της ειδικής εφαρμογής να απαντούν ηλεκτρονικά ακόμα και από την τηλεφωνική τους συσκευή τον τομέα δράσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους. Μέχρι να λειτουργήσουν τα νέα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας τα στελέχη μπορούν να παραλαμβάνουν και να παραδίδουν σε έντυπη μορφή τη δήλωση συμμετοχής για τους τριάντα τομείς δράσης σε όλα τα νεοκλεγέντα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Ν.Δ. Αχαΐας.

 

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στους 30 τομείς δράσης εκπνέει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου