Μαρία Κορινθίου: Η απάντηση για την επίμαχη φωτογράφιση δίπλα σε εικόνα της Παναγίας - "Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος"

Η Μαρία Κορινθίου 

Μετά τα επικριτικά σχόλια που δέχθηκε η Μαρία Κορινθίου για μια φωτογράφιση δίπλα σε ζωγραφιά της Καθολικής Παναγίας, η ηθοποιός σπάει τη σιωπή της και απαντά.

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης η Μαρία Κορινθίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δεν μάσησε τα λόγια της.


Καλεσμένη στο The 2Night Show, η ηθοποιός πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή και σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση και μεταξύ άλλων ένα από τα θέματα της συζήτησής τους ήταν ο σάλος που ξέσπασε με αφορμή μια φωτογράφιση που έκανε η ίδια για τη σειρά ρούχων της, καθώς φωτογραφήθηκε δίπλα σε μια ζωγραφιά της Καθολικής Παναγίας.

"Είχα πάει και είχα κάνει φωτογράφιση για τη σειρά ρούχων που έχω, σε μια καφετέρια, η οποία είχε ας το πούμε μεξικάνικη διακόσμηση και σε μια γωνία του μαγαζιού υπήρχε μια τοιχογραφία, μια ζωγραφιά της Μαντόνα, μια απεικόνιση της Καθολικής Παναγίας. Φυσικά, η εικόνα ήταν μια ζωγραφιά, δεν ήταν σε εκκλησία, δεν ήταν διαβασμένη, δεν υπήρχαν σταυροί. Πιάστηκαν από αυτή την εικόνα ότι "ντροπή μου", ότι πάλι βγήκα γυμνή και ότι φωτογραφίζομαι έτσι δίπλα στην Παναγία", δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου, η οποία ξεκαθάρισε πως η ίδια έχει μία ιδιαίτερη σχέση με τη θρησκεία.

    

Η ίδια δεν μάσησε τα λόγια της ωστόσο ούτε όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολίασε πως κατανοεί γιατί κάποιος μπορεί να ενοχληθεί από τη συγκεκριμένη εικόνα, με τη Μαρία Κορινθίου να απαντά έξω από τα δόντια λέγοντας "θα το πω πάρα πολύ ωμά. Προκαλώ γιατί έχω μεγάλο στήθος. Τι να κάνουμε δηλαδή τώρα;".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου