Νέα απώλεια βαθμών για την Παναχαϊκή

 Συννεφιασμένη και μελαγχολική ( κυριολεκτικά και μεταφορικά ) η Κυριακή καθώς ούτε η Παναχαϊκή  χάρισε χαμόγελο στην Πάτρα,  παραχωρόντας  ισοπαλία στον μαχητικό και παθιασμένο Ναυπακτιακό Αστέρα.

Σαν να μη μας έφθανε η ανησυχία από την νέα επέλαση της πανδημίας, ήταν βαρύς και ο καιρός ( ο αγώνας στο μεγαλύτερο μέρος του έγινε υπό βροχή ) απογοήτευσε και η ομάδα. Θλίψη και κατήφεια δηλαδή από παντού. Περισσότερο προβλημάτισε, για μια ακόμη φορά, η όλη εμφάνιση  που δείχνει περιορισμένες δυνατότητες. Και φυσικά με τέτοια αποτελέσματα δεν μπορεί να πάει πουθενά. Ούτε να μιλάμε για άνοδο. Αλλά τι φταίνε τα παιδιά ? Αυτό μπορούν, αυτό κάνουν. Μέχρι εκεί και τίποτα περισσότερο. Ας μη τρέφει η πόλη αυταπάτες.


Οι «κοκκινόμαυροι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την ομάδα της Ναυπάκτου στην Πάτρα για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, ενώ από τύχη απέφυγαν  και την  ήττα. ( τα γκολ: 21’ Καρακλάιτς / 39’ Μαχαίρας )

 

Οι ομάδες είχαν από ένα δοκάρι προς το τέλος.

Ο Αστέρας «έπαιξε» και με τον χρόνο στο β’ ημίχρονο προκαλώντας αλλεπάλληλες σκόπιμες μικροκαθυστερήσεις.

Η Παναχαϊκή διαμαρτυρήθηκε έντονα σε μία κραυγαλέα περίπτωση για πέναλτυ που δεν της δόθηκε.

Ολοι οι παίκτες αποχώρησαν με το σφύριγμα της λήξης, σε φιλικό κλίμα μεταξύ τους, χωρίς εντάσεις.

 Η συνθέσεις των ομάδων : Παναχαϊκή (Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Στασινόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Σμίλτος, Πολίτης, Τεγούσης, Κόκας, Καρακλάιτς, Μπουρλάκης, Στεργίδης, Κυβελίδης

Ναυπακτιακός (Νταλακούρας):  Μένιος, Μπάτσης, Χριστόπουλος, Γιαννόπουλος, Αργυρόπουλος, Μαχαίρας, Καλαμπόκας, Παλαιοπάνος, Καψάσκης, Μενσά, Νιφορόπουλος

Με  το που έληξε το ματς υπήρξαν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες. Οι παίκτες της Πατρινής ομάδας πήγαν προς την πλευρά της σκεπαστής κερκίδας των οπαδών, όπως συνηθίζουν, αλλά αντί για χειροκροτήματα ενθάρρυνσης  εισέπραξαν την οργή τους. Το ίδιο έγινε στη συνέχεια και έξω από το γήπεδο .

Ο κόσμος ήταν λιγοστός προφανώς και εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Η ανακοίνωση των Nortenos που εκδόθηκε αργότερα,  δείχνει το κλίμα που επικρατεί και είναι χαρακτηριστική :

«Είχαμε εκφράσει την ανησυχία μας, σχετικά με την πορεία της ομάδας, εγκαίρως. Η προηγούμενη αγωνιστική, έριξε στάχτη στα μάτια αυτών, που δεν θέλουν να πάρουν αποφάσεις. Ο φόβος μας, επαληθεύτηκε, λίγες μέρες, αργότερα.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ δεν δείχνει ομάδα, που μπορεί να διεκδικήσει τίποτα, φέτος. Οι ήττες εκτός έδρας, η ισοπαλία εντός, που θεωρείται “ήττα”, δυσκολεύει πάρα πολύ την άνοδο, εαν υπάρχει σαν στόχος, πια.

Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ θέλει ένα σόκ. Το ερώτημα είναι υπάρχει κάποιος να την ξυπνήσει ή θα μείνουμε να παλεύουμε την κατηγορία, απλά;

Δεν είναι ώρα για ευθύνες αλλά για αποφάσεις, που έχουν αργήσει, χαρακτηριστικά!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ».      

Α.Β. 

Στην πρώτη φωτο:Η μπάλα προς τα δίκτυα του Αστερα. Ειναι το γκόλ της γηπεδούχου.

                                                                                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου