Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Ανδρέας Αθανασόπουλος-Τι αναφέρει σε δήλωσή του

Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέας Αθανασόπουλος, παραιτήθηκε τόσο από τη θέση του Αντιδημάρχου όσο και από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου, με την παραίτηση να γίνεται δεκτή από τον δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για κακοποίηση γυναίκας.

Ο κ. Αθανασόπουλος στη δήλωσή του τονίζει πως είναι αναληθή τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέσω δημοσιευμάτων ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του. 

Όπως έγινε γνωστό από το Δήμο Πατρέων, ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος δηλώνει για τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας της τελευταίες ημέρες: «Με αφορμή την κυκλοφορία δημοσιευμάτων, που με φωτογραφίζουν ως εμπλεκόμενο σε κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος γυναίκας, δηλώνω ότι κάτι τέτοιο είναι παντελώς αναληθές κι ανυπόστατο και γι’ αυτό προτίθεμαι να αξιοποιήσω κάθε μέσο, προκειμένου να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Σε κάθε περίπτωση και προκειμένου να μην αξιοποιηθούν κακόβουλα αυτές οι φήμες σε βάρος της Δημοτικής Αρχής, δηλώνω ότι παραιτούμαι από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος, δεν παραιτούμαι όμως από την προσπάθεια να αποκαλυφθεί η αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου