ΠΑΤΡΑ : ΝΑ τό πιστέψουμε ? Γυναίκα υπάλληλος καταστήματος υποχρέωσε ανήλικες να... γδυθούν -τις θεώρησε ύποπτες για κλοπή!

Στην υποβολή μήνυσης σε βάρος μιας υπαλλήλου μαγαζιού της Πάτρας προσανατολίζονται οι οικογένειες δυο 16χρονων κοριτσιών, καθώς τις υποχρέωσε να κάνουν... στριπτίζ μέσα στο μαγαζί όπου είχαν πάει για τα γιορτινά τους ψώνια την παραμονή των Χριστουγέννων, επειδή τις θεώρησε ύποπτες για κλοπή!

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη όταν τα κορίτσια δεν βρήκαν κάτι που να τους άρεσε και πήγαν να φύγουν από το κατάστημα. Όμως, μόλις πέρασαν την πόρτα χτύπησε ο συναγερμός και τότε εμφανίστηκε μια βλοσυρή υπάλληλος η οποία τις ρώτησε αν έχουν κλέψει κάτι! Αν και οι ανήλικες απάντησαν αρνητικά, η υπάλληλος με το έτσι θέλω τους είπε να την ακολουθήσουν στα αποδυτήρια του μαγαζιού και εκεί τους ζήτησε να... βγάλουν όλα τα ρούχα τους και τα παπούτσια τους!

Τα τρομοκρατημένα κορίτσια έμειναν με τα εσώρουχά τους, την στιγμή που η υπάλληλος εξέταζε εξονυχιστικά τα ρούχα και τα παπούτσια, για να διαπιστώσει αν της έλεγαν αλήθεια! Όταν ο έλεγχος τελείωσε η γυναίκα είπε στις ανήλικες να ντυθούν και τις οδήγησε στην έξοδο. Το περίεργο είναι ότι όταν πέρασαν την μαγνητική πύλη ο συναγερμός χτύπησε και πάλι, για άγνωστο λόγο!

Επιστρέφοντας στα σπίτια τους, τα κορίτσια περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στις οικογένειές τους τον πρωτοφανή εξευτελισμό που βίωσαν. Όπως λένε οι συγγενείς τους, αν η υπάλληλος πίστευε πως είχαν κλέψει κάτι, θα έπρεπε να καλέσει την Αστυνομία. Από την πλευρά της, η εργαζόμενη υποστήριξε πως έκανε έλεγχο στις κοπέλες, αλλά ποτέ δεν τους ζήτησε να βγάλουν τα ρούχα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου