Εκλογή Παύλου Μαρινάκη ως Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Με αφορμή την εκλογή του κ. Παύλου Μαρινάκη ως νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας από τη Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας χαιρετίζουν την εκλογή του συμπολίτη κ. Παύλου Μαρινάκη ως νέου Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για την Αχαΐα ο Γραμματέας της νέας Π.Ε. να προέρχεται από αυτήν και να είναι αποφασισμένος να την βοηθήσει.

Ο Παύλος Μαρινάκης γιος του ακτινοφυσικού Δημήτρη και της εικαστικού Ελένης καθώς και εγγονός του αείμνηστου Παύλουδιακεκριμένου νομικού , πρώην Προέδρου της ΝΟΔΕ και του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας αφήνει το δικό του στίγμα στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ. Μια οργάνωση για όλους δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να υλοποιήσει τις προτάσεις της και να υιοθετήσει ακόμα περισσότερες βελτιώνοντας τη ζωή όλων των Ελλήνων. Τίμησε την ιστορία και τις αρχές της οργάνωσης και την παραδίδει στους επόμενους ακόμα πιο μαζική ακόμα πιο πολιτική.

 Ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε και στον απερχόμενο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργο Στεργίου στέλεχος που γνωρίσαμε από τα φοιτητικά του χρόνια στην Πάτρα και τον οποίο συγχαίρουμε για το πολύτιμο έργο του και την ουσιαστική του στήριξη στην Νέα Δημοκρατία.

Το επόμενο διάστημα όλοι εμείς οι εθελοντές , τα μέλη και τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια τεράστια πρόκληση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με πρώτη ύλη όλα τα βασικά γνωρίσματα της παράταξής μας τη σύνεση , το μέτρο , τον ορθό λόγο , την ελευθερία , την έμπρακτη αλληλεγγύη , το σεβασμό στην παράδοση , τη δικαίωση όλων των μεγάλων ιστορικών επιλογών μας από την πρώτη μέρα της θητείας του ως πρωθυπουργός έβαλε το πρόταγμα των επόμενων ετών. Θέλει η κυβέρνηση του να κριθεί από τα αποτελέσματα του μεταρρυθμιστικού της έργου και όχι για τις προθέσεις της.

Η  Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε συνεργασία με τον νέο Γραμματέα της Πολιτικής μας Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη θα αξιοποιήσουμε όλους τους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας και επαφής με την κοινωνία παραδοσιακούς και σύγχρονους. Επειδή όμως τα κόμματα δεν είναι μόνο δεξαμενές σκέψης συνεχίζουμε την ανάδειξη ρεαλιστικών και εφαρμόσιμων προτάσεων μέσα από συλλογικές διαδικασίες με τη συμβολή όσο το δυνατόν περισσότερων μελών και φίλων.

 

Στεκόμαστε δίπλα στην κυβέρνηση και στον νέο Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Παύλο Μαρινάκη. Υποστηρίζουμε το έργο της κυβέρνησης με νηφάλιο λόγο χωρίς κραυγές επενδύοντας στο πολιτικό επιχείρημα , εξειδικεύοντας τις πρωτοβουλίες της και προβάλλοντας τα αποτελέσματα της δημόσιας πολιτικής της.

 

Προχωράμε δυναμικά. Κερδίζουμε το στοίχημα της αποτελεσματικότητας. Αλλάζουμε τον τόπο μας. Κτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης. 

           

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ               ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου