ΠΑΤΡΑ : Το εορταστικό ωράριο του γραφείου του σπιράλ

 Ο Πέτρος Ψωμάς και ο συνεργάτες του θα ανταλλάξουν ευχές την Πέμπτη

Λόγω της εορταστικής περιόδου, των νέων υγειονομικών συνθηκών και των επιβαλλόμενων μέτρων κατά της πανδημίας, το σπιράλ διαφοροποιεί τα ωράρια λειτουργίας του γραφείου του. Πάντα τηρώντας αυστηρά τα εν ισχύ πρωτόκολλα, ο επικεφαλής, τα στελέχη και τα μέλη της δημοτικής παράταξης θα δέχονται πλέον επισκέψεις στην Αλεξάνδρου Υψηλάντου 100, σε συγκεκριμένες μέρες και ώρες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών μέχρι και τα Θεοφάνεια έχει ως εξής:

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021, 6μμ-9μμ

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, 12μμ-3μμ

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2021, 6μμ-9μμ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2021, 6μμ-9μμ.

Ειδικά την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου, το γραφείο της παράταξης θα  παραμείνει ανοικτό (από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 3 το απόγευμα), προκειμένου τα μέλη του σπιράλ να ανταλλάξουν ευχές και ο Πέτρος Ψωμάς να συναντηθεί με συνεργάτες και δημότες.

Σημειώνεται πως από την 1η Ιανουαρίου 2022 αναλαμβάνει δράση η νέα Πολιτική Γραμματεία της παράταξης η οποία ήδη συγκροτήθηκε σε σώμα με μια πρόσφατη συνάντηση στα γραφεία. Η σύνθεσή της είναι η εξής: Πέτρος Ψωμάς (επικεφαλής), Εύα Αθανασοπούλου (Γενική Γραμματέας), Ευαγγελία Βαβαρούτα (ταμίας), Άκια Σταμάτη (μέλος), Μαίρη Κάργα (μέλος), Χάρης Κοντογιαννάτος (μέλος), Στάθης Πολίτης (μέλος), Στέφανος Δημητρόπουλος (αναπληρωματικό μέλος) και Νίκος Κοτσώνης (αναπληρωματικό μέλος).

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου