Ώρα Πατρών-Γιώργος Ρώρος: Ομόφωνα το ψήφισμα συμπαράστασης στην Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών

Μετά την λεκτική και σωματική επίθεση που δέχθηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ. Άννα Μαστοράκου από ομάδα αντιεμβολιαστών η παράταξή μας Ώρα Πατρών κατέθεσε το ακόλουθο ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας το οποίο έγινε ΟΜΟΦΩΝΑ αποδεκτό: 

"Το Δημοτικό συμβούλιο της Πάτρας έχει εκφράσει σε προηγούμενη συνεδρίαση του με ψήφισμα την προτροπή του για να εισακουστεί η επιστημονική κοινότητα για την αντιμετώπιση του Covid-19, από τους πολίτες.


Η επίθεση που δέχτηκε η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Άννα Μαστοράκου λεκτική και σωματική από ομάδα αντιεμβολιαστων είναι καταδικαστέα και ξεφεύγει της απλής διαμαρτυρίας, ένστασης, διαφορετικής άποψης.
Τα όποια λάθη έχουν γίνει κατά τη διαχείριση της κατάστασης δεν επιτρέπουν επιθέσεις και χουλιγκανισμούς.
Η αμφισβήτηση της επιστήμης και της ιατρικής κοινότητας οδηγεί την κοινωνία σε επικίνδυνους ατραπούς.
Τίθενται θέματα Δημοκρατίας, ελεύθερης βούλησης και έκφρασης ιδιαίτερα όταν πρόκειται για την εκπρόσωπο-προέδρου θεσμικού επιστημονικού οργάνου.
Η πανδημία θα περάσει. Δεν πρέπει όμως να αφήσει πίσω της ανοιχτές πληγές μέσω κοινωνικών ρωγμών, διχασμού και κατηγοριοποίησης των πολιτών.
Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας συμπαρίσταται στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και καταδικάζει απερίφραστα τις ακρότητες και την επίθεση που δέχτηκε". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου