ΠΑΤΡΑ : Ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού της Αχάια Κλάους»

 Η Εταιρεία Αχαϊκών Σπουδών διοργανώνειεκδήλωση με θέμα την παρουσίαση αποτελεσμάτων του έργου«Ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού της Αχάια Κλάους».

Το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021, στις 12 το μεσημέρι, στην έδρα της Εταιρείας (Βίλλα Φέγγου, Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 58) πραγματοποιείται η πρώτη παρουσίαση του χρηματοδοτηθέντος και τεθέντος υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού προγράμματος για την ψηφιοποίηση αρχειακού υλικού της Αχάια Κλάους, μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή του.

Η εκδήλωση, με περιορισμένη συμμετοχή λόγω των ειδικών συνθηκών και των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, θα περιλαμβάνει:

- Παρουσίαση από τον Πρόεδρο του ΔΣ της ΕΑΣ, Βαγγέλη Πολίτη Στεργίου και τον εκπρόσωπο της Αχαΐα Κλάους, Περικλή Μπαλτά, της σημασίας του έργου

- Περιγραφή του αντικειμένου και τελικά αποτελέσματα αυτού, από τονΣπύρο Αγοργιανίτη υπεύθυνου της εταιρείας “RealiscapeTyporama”.

Για την παρουσία των ενδιαφερόμενων, απαιτείται προηγούμενη, μέχρι την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 14.00, κράτηση θέσης,στo τηλέφωνo του μέλους του Δ.Σ. Θανάση Μανθόπουλου: 6974946494.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου