ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : Θα μας πει κάποιος τι συμβαίνει στο Κωνσταντοπούλειο;

Με δήλωσή του, ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο Κίνημα Αλλαγής, ζητά απαντήσειςαπό τους υπευθύνους για τα όσα συμβαίνουν στο γνωστό ευγηρείο της πόλης μας. Όλη η δήλωση έχει ως εξής :

H τρέχουσα διοικητική κρίση στο ΚωνσταντοπούλειοΕυγηρείο δεν φαίνεται πως αφορά απλά στον δικαστικό ορισμό προσωρινής διοίκησης του, μετά τις παραιτήσεις των μελών του συμβουλίου του.

Διότι σχετίζεταιμε θέματα μεγάλου δημόσιου ενδιαφέροντος, δηλαδή κυρίως με το δικαίωμα της υγείας και ευζωίας τωνδεκάδων φιλοξενούμενων του, αλλά και τα εργασιακά δικαιώματα των 46 εργαζόμενων του, που αγωνιούν για το δώρο Χριστουγέννων, όπως πληροφορούμαστε από τον πατραϊκό τύπο.

Έτσι, η εύρυθμη λειτουργία του δεν αφορά μόνο στα μέλη ενός ιστορικού σωματείου που έχει προσφέρει τα μέγιστα στην πόλη μας στα συνολικά 145 χρόνια λειτουργίας του, αλλά αφορά το δημόσιο συμφέρον, τις αρχές και βέβαια, κάθε ενεργό πολίτη που υπερασπίζεται τα πιο πάνω δικαιώματα.

Υπό το πρίσμα αυτό, δεν επιτρέπεται οποιαδήποτε προσπάθεια συσκότισης των αιτίων που έφεραν το Ευγηρείο μας σε αυτή την πρωτοφανή κατάσταση.

Γι΄αυτό και ανεξάρτητα από τον τυπικό ορισμό προσωρινής διοίκησης, πρέπει να δοθούν τώρα δημόσιες απαντήσεις από τους έχοντες την ευθύνη λειτουργίας ή και εποπτείας του σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στα του οίκου του”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου