Αθλητική ημερίδα για την επανεκκίνηση του αθλητισμού

Η Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει αθλητική ημερίδα για την επανεκκίνηση του αθλητισμού, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2021, στο ξενοδοχείο “My Way”, στην Πάτρα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και παρουσίαση φωτογραφικού λευκώματος που αποτυπώνει την πορεία του αθλήματος στην περιοχή, ενώ θα ακολουθήσουν  βραβεύσεις των πιο ιστορικών ομάδων πετοσφαίρισης, αθλητών, προπονητών και προσωπικοτήτων του  αθλήματος.

Στόχος είναι μέσα από την ανάδειξη της  ιστορίας του βόλεϊ να παρακινηθούν νέες και νέοι να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικότερα με την πετοσφαίριση, ιδιαίτερα μετά από μια παρατεταμένη περίοδο καραντίνας, ώστε να αποτελέσει υγιή διέξοδο στον ελεύθερο χρόνο τους.

Με αφορμή την ημερίδα ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Ολυμπισμού και Εθελοντισμού Δημήτρης Νικολακόπουλος, δήλωσε: «Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας βρίσκεται κοντά στις πρωτοβουλίες που ξαναφέρνουν τον αθλητισμό στο προσκήνιο, δεδομένου  ότι η πανδημία δημιούργησε πολύ σοβαρές αναταράξεις στον χώρο. Είμαστε στο πλευρό του τοπικού αθλητισμού όλων των βαθμίδων και με κάθε δυνατό τρόπο συμβάλλουμε ώστε η αναδιοργάνωση του αθλητικού χώρου να φέρει τα μέγιστα δυνατά οφέλη για το σύνολο των πολιτών και κυρίως για την αθλούμενη νεολαία».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου