Playboy – H έπαυλη του Χιου Χέφνερ δεν ήταν «επίγειος παράδεισος» για τα κουνελάκια

 Οι Playmates ζούσαν μία κόλαση. Εξευτελισμοί, εκβιασμοί και ταπεινώσεις, συνέθεταν το σκηνικό της έπαυλης του διάσημου επιχειρηματία και εκδότη.

Έξαλλα πάρτι, ημίγυμνα κουνελάκια, χλιδή, πολυτέλεια, λάμψη και μια καθημερινότητα χωρίς προβλήματα, χωρίς τους έντονους ρυθμούς της επιβίωσης από όπου είχαν προσπαθήσει όλα τα κορίτσια του Χιου Χέφνερ να ξεφύγουν. Η ψεύτικη εικόνα για την έπαυλη.

Όλο αυτό ήταν ένας υποτιθέμενος «παράδεισος», που θα μετατρεπόταν σε «κόλαση» αφότου τα κορίτσια επέλεγαν να ζήσουν με τον Playboy.

Υπέγραφαν συμφωνητικό απόλυτης εχεμύθειας, με υψηλές ποινικές ρήτρες προϋπόθεση της φρικτής ζωής που θα είχαν.

«Mε είπε φθηνή»

Στο βιβλίο της η Holly Madison εξιστορεί ότι όλα τα κορίτσια πριν πάνε στο κρεβάτι του Χέφνερ όφειλαν να φοράνε πανομοιότυπες φανελένιες πιτζάμες. Ο Χέφνερ κατά τη διάρκεια αυτών των ραντεβού παρακολουθούσε ταινίες με άσεμνο περιεχόμενο, έκανε ναρκωτικά και «χάζευε» τις κοπέλες καθώς τα κορίτσια φιλιόντουσαν γύρω του μεταξύ τους.

«Δεν υπήρχε κανένα συναίσθημα. Θυμάμαι ότι είχα ένα βαρύ σώμα επάνω μου», γράφει η ίδια.

Η ίδια σε συμμετοχή της στο reality show του E! «The Girls Next Door», εξομολογήθηκε επίσης ότι ο επιχειρηματίας συχνά την υπνώτιζε για να κοιμάται μαζί του ενώ αρκετές φορές βίωσε και λεκτική βία.

«Έφτασα σε ένα σημείο όπου έσπασα κάτω από αυτή την πίεση και με έκαναν να νιώσω ότι έπρεπε να μοιάζω ακριβώς όπως όλες οι άλλες. Κάποια στιγμή είχα κόψει κοντά τα μαλλιά μου και αυτός άρχισε να μου φωνάζει. Μου είπε ότι φαίνομαι γριά, σκληρή και φθηνή».

Η Madison δεν είναι η πρώτη που έχει κάνει λόγο για άσχημη συμπεριφορά από τον Χέφνερ

Μια Playmate του η Sondra Theodore είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι της χορηγούσε υπνωτικά χάπια: «Συνήθως έπαιρνες μόλις το μισό. Αλλά αν έπαιρνες δύο, θα λιποθυμούσες».

Στο δικό της βιβλίο η Kendra Wilkinson γράφει ότι έβρισκε το σεξ τόσο αφόρητο, που δεν μπορούσε να είναι νηφάλια και να το αντιμετωπίσει. «Έπρεπε να είμαι πολύ μεθυσμένη ή να έχω κάνει ναρκωτικά για να επιβιώσω», λέει.

Κάθε κορίτσι που ζούσε στην έπαυλη κάθε Παρασκευή λάμβανε το πόσο των 1.000 δολαρίων

Όταν όμως πήγαιναν να πάρουν τα χρήματα ο Χέφνερ έβρισκε την ευκαιρία να τις εξευτελίσει, να τις εκβιάσει και να τους πει ότι δεν αξίζουν ούτε ένα δολάριο.

Η διαδικασία αυτή σταμάτησε μετά την οικονομική κρίση το 2013. Πια είχε περικοπεί το επίδομα και ο Mr. Playboy απλά τους προσέφερε δωρεάν διατροφή και στέγαση.

Στους κανόνες που είχε θέσει τα κουνελάκια δεν μπορούσαν να επιστρέφουν στην έπαυλη μετά τις 9:00 το βράδυ, οι άντρες επισκέπτες απαγορεύονταν και οποιαδήποτε παραβίασή τους θα τα έβρισκε εκτός. «Αν βγείτε δεν μπορείτε να επιστρέψετε ξανά» ήταν η εντολή του.

Όλοι πιστεύουν ότι η μεταλλική πύλη της έπαυλης ήταν για να κρατά τον κόσμο μακριά. Μάλλον όμως ήταν εκεί για να κρατά τα κορίτσια μέσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου