ΠΑΤΡΑ : Στις 3 μ.μ. το “ύστατο χαίρε” στον γνωστό έμπορο Σπύρο Αποστολίδη

Στις 3 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας, θα γίνει η κηδεία του γνωστού Πατρινού έμπορου, Σπύρου Αποστολίδη, που «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 87 χρόνων.

Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών, του Συλλόγου «Ερμής» αλλά και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαίας.

Ήταν από τους παλιότερους εμπόρους της πόλης ενώ λειτουργούσε στην Πάτρα το περίφημο κατάστημα «Φίνο».

 

Ήταν παντρεμένος με την Αγνή Κούλη, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά: την Μαριάννα, που εργάζεται στο διαφημιστικό τμήμα του thebest.gr, τον Γαβρίλη που είναι δικηγόρος και την Κατερίνα που ζει στο εξωτερικό, ενώ ευτύχησε να χαρεί και έναν εγγονό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ
Από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση: «Ένας από τους παραδοσιακούς εμπόρους της Πάτρας έφυγε απόψε από κοντά μας. Σπουδαίος άνθρωπος ο Σπύρος Αποστολίδης, τον διέκρινε πάντα το ήθος και η σοβαρότητα του.
Ήταν από τα επιφανή στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης μας ενώ υπηρέτησε επιτυχώς ως Πρόεδρος τον Εμπορικό Σύλλογο Ερμή. Στην σύζυγο και τα παιδιά του ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου