ΑΘΗΝΑ : Με συνθήματα και χειροκροτήματα...

υποδέχτηκαν τα συνδικάτα και οι φορείς της Αττικής, στο Σύνταγμα, το Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, τη μεγάλη πορεία αγώνα και διεκδίκησης που ξεκίνησε από την Πάτρα με απαίτηση την ικανοποίηση των αιτημάτων της πόλης.

Στο Σύνταγμα ήταν  συγκεντρωμένοι  , εκπρόσωποι φορέων και νεολαίοι. Από τους πολιτικούς αρχηγούς παρευρέθη ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.



 

Στην  κεφαλή της πορείας προς το Σύνταγμα βρισκόταν και παιάνιζε η Μπάντα του Δήμου ενώ, πριν ξεκινήσει η ομιλία του Δημάρχου Πατρέων, το Χορευτικό του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου πραγματοποίησε δρώμενο και τώρα ξεκίνησε η ομιλία του Δημάρχου Κώστα Πελετίδη.

*** Μετά το πέρας της πολύ μεγάλης συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, παρέδωσε υπόμνημα με τα αιτήματα – διεκδικήσεις της σημερινή κινητοποίησης, στο Υπουργείο Εσωτερικών και προγραμματίζεται, το επόμενο διάστημα, συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Βορίδη, για να συζητηθούν όλα τα ζητήματα που συμπεριλαμβάνονται στο διεκδικητικό πλαίσιο του Δήμου Πατρέων. 

ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΆΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ  

Η ανάρτησγ -σχόλιο του γνωστου Πατρινού  Ανδρέα Τσολοδήμου ΅:

"Υπόλοιπα χιονιού, λίγη βροχή και πολλή γελοιότητα σήμερα στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Όπως έπινα τον καφέ μου στο Κολωνάκι, άφησα ξαφνικά την παρέα μου.Που πάς μου είπαν.Να υποδεχτώ την επανάσταση τους απάντησα! Και βέβαια υποδέχθηκα την ξεφτύλα στο κέντρο της Αθήνας. Ηταν οι αυλικοί του βασιληά καρνάβαλου «δημάρχου» Πατρέων Κώστα Πελετίδη. Καμμιά εκατοστή Πατρινοί κομμουνιστές πλαισιωμένοι με μερικούς εκατοντάδες εκ Περισσού εγκάθετους κομμουνιστές που στα πλαίσια του καρναβαλιού είχαν ντυθεί «Πατρινοί».

Δεν μπορώ να πώ, κάποιοι παλιοί γνωστοί με χαιρέτησαν με σεβασμό και γώ ανταπέδωσα. Στις φωτογραφίες βλέπετε το αίσχος της κατάχρησης της δημοκρατίας. Απορριματοφόρα με τους οδηγούς τους, που τις καθημερινές αντί για να κάνουν σωστά τη δουλεία τους βρωμάει η Πάτρα, ήρθαν με εντολή του Κώστα «Τζεγκεβάρα» να ρίξουν τον καπιταλισμό του Μητσοτάκη!!! Χάρη ανταπέδωσαν γιατί ο δήμαρχος δεν τους πιέζει τις καθημερινές για να κάνουν τη δουλειά τους! Οι οικογένειές τους απολαμβάνουν τα προνόμια αυτά κληρονομικά από το άλλο «τίμιο» αείμνηστο καταστροφέα δήμαρχο Πατρέων Θεόδωρο Αννινο.

Και η επιτομή του γκροτέσκο, η μπάντα του Δήμου που κάποτε τη διηύθυναν ιερά τέρατα σαν τον Θεόφιλο Κάββουρα και τον Κώστα Βαφειάδη , έρμαιο του Δημήτρη Κουτσούμπα να παίζει «μ@λ@κίες μπροστά στο συλλογικό εθνικό ιερό του άγνωστου στρατιώτη!

Πόσος ξεπεσμός για την πόλη της καρδιάς μας!!!"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου