ΠΑΤΡΑ : Συνελήφθη μια γυναίκα για ληστεία

 

Η δράστιδα με έναν  συνεργό της, είχαν εισέλθει σε οικία γυναίκας και ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσαν (100) ευρώ και δυο τάμπλετ

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης   Ασφαλείας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία. 

Για την ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, συνεργού της δράστιδας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα, στην Πάτρα, οι δύο δράστες μετέβησαν σε οικία ημεδαπής γυναίκας και με την άσκηση σωματικής βίας,  της αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (100) ευρώ και δυο τάμπλετ, αξίας 400 ευρώ.  

 

Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν άμεσα έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δύο δραστών, ενώ χθες το απόγευμα εντόπισαν την δράστιδα στην οικία της και την συνέλαβαν.

 

Σε έρευνα που ακολούθησε  στην οικία της συλληφθείσας, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης  Ασφαλείας Πατρών βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 7.500 ευρώ, δυο τάμπλετ και ένα κινητό τηλέφωνο. 

 

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου