ΠΑΤΡΑ : Πέθανε ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος

 Ενας ακόμα ποδοσφαιριστής – θρύλος της Παναχαϊκής έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 73 ετών

Πέθανε ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος

Η ποδοσφαιρική Πάτρα θρηνεί τον χαμό του Ανδρέα Μιχαλόπουλου σε ηλικία 73 ετών. Ο παλιός ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής έφυγε σήμερα από τη ζωή λίγο μετά τις 17.00 νοσηλευόμενος στο νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας», καθώς δεν μπόρεσε να νικήσει τα πολλά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Μιχαλόπουλος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Πανιώνιο Πατρών. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή από το 1966 μέχρι το 1979 και συνέδεσε το όνομά του με την ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

Δύο σοβαροί τραυματισμοί τον ανάγκασαν να βάλει πρόωρα τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού έπαιξε ακόμα σε Πάτραι και Αχαϊκή, την οποία οδήγησε ως παίκτης – προπονητής στην Β΄ Εθνική το 1981.

Αγωνίστηκε μία φορά με την Εθνική Ελλάδας το 1973. Εχει αγωνιστεί στην Εθνική Ενόπλων με την όποια κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Ενόπλων το 1969 και την 3η θέση το 1972. Υπήρξε επίσης μέλος της Εθνικής Ελπίδων, η οποία το 1971 κατέκτησε το 4ο Βαλκανικό Κύπελλο

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Mox Player

Ο Μιχαλόπουλος κάθισε στον πάγκο πολλών ομάδων, όπως η Παναχαΐκή, η Θύελλα Πατρών, η Ξάνθη, η ΑΕΛ, ο Λεβαδειακός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο Απόλλων Αθηνών, η Εθνική Ελπίδων και ο Πανιώνιος.

ΠΗΓΉ : PELOP.GR  (

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου