Πόσο εύκολα χάνεται ο έλεγχος μιας Ferrari από λάθος χειρισμό

Ο οδηγός του οχήματος, όπως φαίνεται και στο βίντεο, πατάει το γκάζι υποτιμώντας την μεγάλη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία

Πολλά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν αναπάντητα για το σοκαριστικό τροχαίο το βράδυ της Πέμπτης, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Ένα από τα ερωτήματα αυτά είναι το πως η κόκκινη Ferrari 488 Pista που οδηγούσε ο επιχειρηματίας εξετράπη της πορείας της και χτύπησε πάνω στο δέντρο, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του και η σύζυγός του να τραυματιστεί

Μάλιστα τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο, στο οποίο απεικονίζεται μια Ferrari ίδια με αυτή του Τζώρτζη Μονογυιού να βγαίνει εκτός δρόμου και να συγκρούεται σε δέντρο.

Ο οδηγός του οχήματος, όπως φαίνεται και στο βίντεο, πατάει το γκάζι υποτιμώντας την μεγάλη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου στην ευθεία.

Ο οδηγός δεν κατάφερε να ελέγξει το το super car το οποίο γλίστρησε στο οδόστρωμα και προσέκρουσε σε δέντρο.

“Κλειδί” θα αποτελέσει η κατάθεση της συζύγου του Τζώρτζη Μονογυιού για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα, το βράδυ της Πέμπτης (13.01.2022).

Στο μεταξύ σύμφωνα με όσα είπε στον ΑΝΤ1 ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Τζώρτζη Μονογυιού, , η γυναίκα που νοσηλεύεται με βαριά τραύματα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και ακόμα δεν γνωρίζει για τον θάνατο του συζύγου της. 

Ο κ. Κούγιας έκανε λόγο για τραγική συγκυρία, ενώ ανέφερε ότι ο Τζώρτζης Μονογυιός πολλά χρόνια ταλαιπωρείτο με την πρώην σύντροφό του για την επικοινωνία με το παιδί. Ο Τζώρτζης Μονογυιός διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην πρώην σύντροφο του Τζώρτζη Μονογυιού, του έκανε εντύπωση που εμφανίστηκε κάπου και μίλησε γι’ αυτόν μετά το τραγικό τροχαίο, υποστηρίζοντας ότι “όλα ήταν τέλεια”. 

Όπως ανέφερε η ίδια γυναίκα, έκανε μήνυση και στον ίδιο τον κ. Κούγια. Αποκάλυψε ακόμα ότι το τελευταίο δικαστήριο που είχαν ήταν στις 23 Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζεται πως με ανακοίνωσή του την Παρασκευή (14.01.2022) ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε:

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της – με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου