Έκοψε την πίτα της η Patras Stratego Team

 
Την Τρίτη 18 Ιανουαρίου τα μέλη και φίλοι της Patras Stratego Team φιλοξενήθηκαν στον καταπληκτικό χώρο του Poolevard (Αγ. Νικολάου 56) για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου.

Παράλληλα διοργανώθηκε και το FLASH Stratego Tournament II, που αποδείχτηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ενεργοποίηση των αγωνιστικών δραστηριοτήτων μετά τις χειμερινές διακοπές.

Την πρώτη θέση στο τουρνουά κατέκτησε η Ευαγγελία Αρκουμάνη, ενώ ταυτόχρονα της έτυχε το κομμάτι της βασιλόπιτας με το τυχερό φλουρί. Αυτό είναι το δεύτερο στην σειρά τουρνουά που κατακτά η Αρκουμάνη, μετά το Christmas Junior 2021.




 

Το αργυρό μετάλλιο κατέληξε στον Κωνσταντίνο Τσιγκούνη, ο οποίος συνεχίζει να αναδεικνύεται στις θέσεις του βάθρου, θέτοντας ως στόχο πλέον την κατάκτηση του επόμενου τουρνουά που θα λάβει μέρος.

Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο μικρότερος παίκτης της ομάδας, Γιάννης Τρυπαναγνωστόπουλος, ο οποίος παρά την ηλικία του, αντιμετώπισε με συνέπεια τους αγώνες και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Οι ευχές για Υγεία και Ευτυχία μοιράστηκαν από όλους και σε αυτό το ζεστό κλίμα ανανεώθηκε το ραντεβού των μελών για τις επόμενες δράσεις.

Οι δράσεις της Patras Stratego Team για το 2022 μόλις ξεκίνησαν. Ακολουθούν τον Φεβρουάριο το τουρνουά Quick Stages, το Φοιτητικό τουρνουά και τα δωρεάν σεμινάρια.

Καλή Χρονιά με Υγεία από την Patras Stratego Team!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου