Παναχαϊκή - Τηλυκράτης 2-0 : Μεγάλη νίκη- διπλή επιτυχία


Η Παναχαϊκή κατάφερε «μ’ένα σμπάρο δυό τρυγόνια» αφού όχι μόνο νίκησε απόλυτα δίκαια με 2-0 τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο ντέρμπι του 4ου ομίλου της Γ΄Εθνικής (φθάνοντας  στο -6 από την κορυφή έχοντας δυο ματς λιγότερα) αλλά πήρε και διαφορά τερμάτων που ίσως αποδειχθεί πολύτιμη.

Συγκεκριμένα η  Πατρινή ομάδα εφόσον πάρει τα δύο παιχνίδια που υπολείπεται  θα βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 4ου Ομίλου αφού με το 2-0 πέτυχε και τον δεύτερο στόχο της που ηταν να αποκτήσει το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας.

 


Τα γκολ για τους κοκκινόμαυρους σημείωσαν οι Χαντί στο 40΄ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος (Φωτογραφία επάνω ) και ο Αλεξόπουλος στο 87΄με δυνατό βολέ από πλάγια θέση ( στην φωτο οι πανηγυρισμοί ) ενώ η Πατρινή ομάδα έχασε τουλάχιστον  άλλες τέσσερις  κλασικές  ευκαιρίες για να  πετύχει και άλλα γκολ.

Σε κάθε περίπτωση ο Τηλυκράτης δεν δικαίωσε τη θέση που βρίσκεται ενώ στον αγώνα σαφή επιδίωξη είχε από την αρχή την ισοπαλία απειλώντας ελάχιστα την αντίπαλό του.

Αντίθετα η Παναχαϊκή έδειξε πως αξίζει και με το παραπάνω την πρώτη θέση και βέβαια την άνοδο.

Παναχαϊκή (Σ. Παπαδόπουλος):  Αθανασόπουλος,  Λιποράσε, Καρπαθάκης, Σμίλτος,  Στεργίδης ,  Γούλας, Χαντί (69’  Τεγούσης), Μπουρλάκης (87’ Κωνστανταακόπουλος),  Καρακλάιτς (92’  Μικελάτος),  Κέρι,  Αλεξόπουλος (92’ Κυβελίδης).

***Η Παναχαϊκή πριν την αναμέτρηση, τίμησε, τη μνήμη των δύο αείμνηστων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ανδρέα Μιχαλόπουλου και Γιώργου Σίδερη που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα.

Πριν την έναρξη του αγώνα, ο γενικός αρχηγός έδωσε από μια φανέλα του Ανδρέα Μιχαλόπουλου σε μικρούς συγγενείς του ενώ τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή.

Οι ποδοσφαιριστές εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, τη φανέλα με το παλαιό σήμα της Παναχαϊκής την προσωπογραφία του αείμνηστου Ανδρέα Μιχαλόπουλου,

ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Εθνικός Σκουλικάδου – Αναγέννηση Άρτας 2-0

Ναυπακτιακός – Διαγόρας Βραχνεΐκων 1-2

Αχέρων Καναλακίου – Παναγρινιακός

ΑΟ Διαβολιτσίου – Παναιγιάλειος (Αναβλήθηκε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου