ΠΑΤΡΑ : Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας έκοψε την πίτα της ΜΕ ΤΗΝ παρουσία του Χρ. Σταϊκούρα


Σε ενθουσιώδες  κλίμα έγινε την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας. 

 





Στην εκδήλωση, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Αστήρ» , παραβρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμούς, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης και οι βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσονας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης εξήρε το έργο του Χρήστου Σταϊκούρα, εστιάζοντας στις φοροελαφρύνσεις. «Κρατάμε τη δέσμευση σας ότι αν υπάρξει πρόσθετος δημοσιονομικός χώρος θα αποδοθεί κι αυτός στην κοινωνία, την οποία, ήδη, στηρίζετε με ουσιαστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης» τόνισε απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών, ζητώντας του να σταθεί αρωγός στα προβλήματα και στα αιτήματα της Αχαϊας.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο Αντώνης Κουνάβης απένειμε στον Χρήστο Σταϊκούρα, εκ μέρους της ΔΕΕΠ, μια τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

Την εκδήλωση συντόνισε ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Κώστας Ρηγόπουλος, ενώ την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος, Πανοσιολογιώτατος, Αρχιμανδρίτης Αρτέμιος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου