Στο ίδιο έργο θεατές των Αναθέσεων στο Δήμο Πατρέων, από τον κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.

Στο ίδιο έργο θεατές των Αναθέσεων στο Δήμο Πατρέων, από τον κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.Στη πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνισή μου σε Δελτίο ειδήσεων Περιφερειακού καναλιού,  ο Δημοσιογράφος Παρουσιαστής είχε αμφιβολία περί των πάρτι των αναθέσεων που έχει στήσει η Δημοτική Αρχή Πάτρας του κ. ΑΝΑΘΕΤΙΔΗ.

Δεν πρόλαβα να κατέβω τα σκαλιά του σταθμού και η Διαύγεια του Δήμου Πατρέων, δικαιώνει για άλλη μια φορά τις καταγγελίες της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», για το σμήνος των Ακριδών που έχουν κάνει κατάληψη, στα ταμεία της Θυγατρικής του ΚΚΕ Α.Ε., Δήμο Πατρέων.

Συγκεκριμένα, στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 1/2/2022 και για το θέμα 6 της ημερήσιας διάταξης, η Δημοτική Αρχή Αναθετίδη αποφάσισε, στην ανάθεση των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών του Δημοτικού Κτηνιατρείου, σε Ιδιώτη με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης και χωρίς δημοσίευση, συνολικού ποσού 37.200,00€. (ΑΔΑ:9ΠΞΓΩΞΙ-ΓΩ4).

Και θέτουμε το ερώτημα στην Δημοτική Αρχή.

Γιατί κύριοι της Δημοτικής Αρχής δεν κάνετε Δημόσιο Διαγωνισμό για τα αδέσποτα ζώα, όπως κάνουν άλλοι Δήμοι με λιγότερο οικονομικό κόστος, όπως για παράδειγμα ο Δήμος Παπάγου – Χολαργού με προϋπολογισμένη δαπάνη 24.800,00€;

Δυστυχώς ζούμε σκηνές, από το Βουκολικό θεατρικό δράμα και την 1η Βουβή Κινηματογραφική ταινία του Ελληνικού Κινηματογράφου το 1914, «Η Γκόλφω».

Νίκος Ι. Νικολόπουλος

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ

πρώην Υφυπουργός Εργασίας

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου