Aliia Roza: Η πανέμορφη Ρωσίδα κατάσκοπος που μυήθηκε στις σεξουαλικές τεχνικές της αποπλάνησης

 Στο πέρασμα της μαγνητίζει τα ανδρικά βλέμματα και όλοι γυρίζουν να την κοιτάξουν. Η ίδια όμως κρύβει ένα βαθύτερο μυστικό. Είναι κατάσκοπος.

Η Aliia Roza γεννήθηκε πριν από 37 χρόνια. Είναι κόρη στρατηγού της τότε Σοβιετικής Ένωσης και από μικρή της άρεσε να ακούει ιστορίες για το μεγαλείο της πατρίδας της.

Πριν καν συμπληρώσει τα 15 είχε αποφασίσει τι ήθελε να κάνει και μόλις έγινε 18 υπέβαλλε τα χαρτιά της και έγινε δεκτή σε στρατιωτική Ακαδημία στα περίχωρα της Μόσχας. Η ίδια λέει πως ακολούθησε το πρόγραμμα κατασκόπων στη σχολή που είχε ακολουθήσει ο ίδιος ο Βλαντίμιρ Πούτιν.


Μάλιστα είχε πει κάποτε για την εγγραφή της στη σχολή: «Πήγα στην ακαδημία λόγω του οικογενειακού μου υποβάθρου. Ο παππούς μου είναι εθνικός ήρωας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το όνομά του είναι γραμμένο σε μνημείο στο Στάλινγκραντ. Είναι, λοιπόν, μεγάλη υπόθεση για την οικογένειά μας. Είναι μεγάλη κληρονομιά».

Στη σχολή μετά τα πρώτα θεωρητικά εξάμηνα, εκπαιδεύτηκε επάνω σε πολλές θανατηφόρες τεχνικές αλλά η ομορφιά της, τη βοήθησε να εκπαιδευτεί σε ένα ακόμη παρακλάδι που είχε η σχολή.

Όμορφη και θανατηφόρα

Αυτό των τεχνικών της σεξουαλικής αποπλάνησης. Έτσι ο Aliia μέσω του έρωτα και του σεξ μπορούσε να αποσπά πολλά μυστικά που κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν δύσκολο να τα αποσπάσει κάποιος κατάσκοπος.

Η ίδια πλέον δεν βρίσκεται στην Ρωσία γιατί κάποια στιγμή το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται. Ερωτεύτηκε ένα θύμα της, αυτομόλησε μαζί του στη Δύση και τώρα ζει εκεί μαζί με το παιδί της.

Η Aliia όπως λέει δεν είχε κλείσει καν τα 20 της χρόνια όταν της ανατέθηκαν οι πρώτες της αποστολές. Μπήκε βαθιά και ξεσκέπασε – λέει η ίδια- κυκλώματα ναρκωτικών και κυρίως trafficking.

Μάλιστα σε συνέντευξη της στην «Sun» είχε πει: «Όταν ήμουν 18, στάλθηκα σε στρατιωτική ακαδημία όπου μελέτησα όλες τις ειδικές τεχνικές. Μας έδειξαν πώς να αποπλανούμε, να χειραγωγούμε, να πείουμε τους ανθρώπους, πώς να χρησιμοποιούμε πολλά διαφορετικά όπλα, αλλά και πολεμικές τέχνες. Γενικά πώς να είμαστε ο τέλειος στρατιώτης στο πεδίο»

Την τεχνική της σεξουαλικής αποπλάνησης δεν την μαθαίνουν όλες οι γυναίκες κατάσκοποι στη Ρωσία. Όπως λέει η Aliia «Μόνο λίγες και εκλεκτές που είχαν τα σωματικά προσόντα (δηλαδή ήταν όμορφες) ακολουθούσαν το παρακλάδι αυτής της εκπαίδευσης.»

Ειδικά μαθήματα

Η ίδια αναφερόμενη στη συγκεκριμένη εκπαίδευση λέει ότι παρακολουθούσαν ειδικά μαθήματα σε συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις μέχρι να γίνουν κάτι παραπάνω από καλές: ««Μπορούσα να μάθω στην κάθε γυναίκα πώς να κάνει τον οποιονδήποτε άντρα να την ερωτευτεί και να της κάνει πρόταση γάμου».

Και συνεχίζει: «Μυστήριο. Μυστικά. Ίντριγκα. Πρέπει όμως να είσαι και η καλύτερη στο σεξ. Αυτό μας το μάθαιναν στην ακαδημία. Δεν μας έλεγαν απλώς, μας έδειχναν. Η αποπλάνηση είναι μια μεθοδευμένη στρατηγική και χρειάζεται χρόνος, πρέπει να γίνουν κάποιες πράξεις βήμα – βήμα. Η σεξουαλική εκπαίδευση ήταν πολύ σημαντική γιατί έπρεπε να είσαι η καλύτερη, αλλιώς πώς θα τον αποπλανούσες;»

Καλό σεξ

Το βασικό που κυνηγούσαν όλες οι κατάσκοποι που αποφοίτησαν από το παρακλάδι της σχολής ήταν να προσφέρουν καλό σεξ. «Θα μπορούσες να αποπλανήσεις το στόχο αλλά το σεξ να μην ήταν τέλειο. Τότε, ο στόχος σου δεν είναι δικός σου που σημαίνει ότι δεν θα πάρεις τις πληροφορίες που θέλεις, σωστά;», λέει η Aliia.

Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας τα μυστικά: «Έπρεπε να κάνεις αυτό το άτομο όχι απλά να είναι καλό μαζί σου, αλλά να σε ονειρευτεί ώστε να σου δώσει τις πληροφορίες που ήθελες, έπρεπε να τον κάνεις να σε εμπιστευτεί. Και το σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σχέσης. Το μεγαλύτερο, θα έλεγα πως είναι το 80%»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου