ΠΑΤΡΑ : Περιοδεία « χαμένων προσδοκιών » Τσίπρα

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρα στην Πάτρα από την ΔΕ.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση :

Η περιοδεία των « χαμένων προσδοκιών »  του κ. Τσίπρα στην Πάτρα πέρασε απαρατήρητη.
Παρά την κινητοποίηση  του κομματικού μηχανισμού οι πολίτες της Πάτρας του έστριψαν την πλάτη. 
Απέφυγε να συναντηθεί με θεσμικούς φορείς και παραγωγικές τάξεις  και προτίμησε το ισχνό κομματικό ακροατήριο. 

 
Τα μηνύματά του διχαστικά , αντιφατικά και διφορούμενα βασισμένα στις αυταπάτες και τις ουτοπίες του ,τους δογματισμούς και τις ιδεοληψίες του. 
Το μόνο που επαναβεβαίωσε ο κ. Τσιπρας είναι ότι βρίσκεται διαρκώς εκτός τόπου και χρόνου καταδιωκόμενος διαρκώς από τις καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης του.Οι συμπολίτες έζησαν από  πρώτο χέρι τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. 
 Η χώρα μας έχει Κυβέρνηση που εμπνέει εμπιστοσύνη για το ήθος , την εργατικότητα , την αποτελεσματικότητα και την συνέπεια της. 
Αύριο Πέμπτη ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Γεράκι της Αμαλιάδας θα εγκαινιάσει την κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πατρών -Πύργου. 
Ένα σημαντικό έργο που διέσωσε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας από τα τραγικά λάθη της διακυβέρνησης του κ. Τσίπρα που το είχε ρίξει στα βράχια σπάζοντας το σε οκτώ εργολαβίες. Ο νέος αυτοκινητόδρομος αποτελεί δικαίωση για τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας. 
Η Κυβέρνηση αποδεικνύει ότι βρίσκεται κοντά τους με έργα και όχι κούφιες υποσχεσεις.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  ΤΗΣ Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. ΑΧΑΪΑΣ

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου