ΠΑΤΡΑ : Ρομά με σκηνές, πλένουν και απλώνουν ρούχα επάνω στους θάμνους και τα δέντρα της πλατείας.

Την ακόλουθη επιστολή με φωτογραφικό υλικό, απέστειλε η παράταξη ΩΡΑ ΠΑΤΡΩΝ και ο επικεφαλής της Γιώργος Ρώρος στον Δήμο Πατρέων (κ. Αντιδημάρχους & Δήμαρχο)

Όπως είναι γνωστόν από Τετάρτη 16/3/22 επαναλειτούργησε η ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα- Σάμη-Ιθάκη. Ακριβώς απέναντι από εκεί που αγκυροβολεί το πλοίο, σε απόσταση περίπου 10 μέτρων έχουν εγκατασταθεί Ρομά με σκηνές, πλένουν και απλώνουν ρούχα επάνω στους θάμνους  και τα δέντρα της πλατείας.

 Το προηγούμενο διάστημα μετά από συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και έντονες διαμαρτυρίες  πολιτών είχαν απομακρυνθεί και διέμεναν στο κτίριο λιμένα λίγα μέτρα πιο πέρα εντός της παραλιακής ζώνης που έχει παραχωρηθεί για αξιοποίηση από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Από το σημείο του παλαιού κεντρικού λιμένα περνούν χιλιάδες επισκέπτες που χρησιμοποιούν την γραμμή, αλλά και τον προαστιακό, ενώ άλλοι συμπολίτες μας χρησιμοποιούν το χώρο για άθληση, ψυχαγωγία και επειδή το θαλάσσιο μέτωπο παραχωρήθηκε στην πόλη για να αξιοποιηθεί ώστε να γίνει αναπτυξιακός πόλος έλξης, παρακαλούμε να επιληφθείτε άμεσα του θέματος έτσι ώστε η πόλη να μην παρουσιάζει αυτή την τριτοκοσμική εικόνα.

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου