Πέθανε ο Θεόδωρος Βλαγκούλης – Υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία κατά τη διάρκεια εκδήλωσης

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ηλεία η είδηση του θανάτου του δικηγόρου και πολιτευτή, Θεόδωρου Βλαγκούλη. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο κατά την διάρκεια συγκέντρωσης για τα φωτοβολταϊκά στο χωριό Ξενιές.

Ο Θ. Βλαγκούλης συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Ξένιας του Δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης του νομού Ηλείας ενάντια στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών πάρκων περιμετρικά της λίμνης Πηνειού.

 Ο Θόδωρος Βλαγκούλης έχοντας μόλις ολοκληρώσει την τοποθέτηση του, επέστρεψε στο τραπέζι όπου κάθονταν, όταν εντελώς ξαφνικά ξάπλωσε με το κεφάλι του πάνω σε αυτό, χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.
Τις πρώτες βοήθειες έσπευσαν αμέσως να του προσφέρουν ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Διονύσιος Καλαματιανός, ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Μιχάλης Κατρίνης και ο γιατρός στο επάγγελμα Δήμαρχος Ανδραβίδας/ Κυλλήνης κ. Γιάννης Λέτζας, που εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα του. Παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες των παραπάνω, ο Πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης, δεν κατάφερε να επανέλθει. Όλα δείχνουν πως ο θάνατός του επήλθε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Θεόδωρος Βλαγκούλης ήταν  70 ετών, πρώην υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόσφατα είχε ανακοινώσει την προσχώρησή του στην «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου ως υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου