ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ ΓΙΑ ΤΟ 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ

 Όλοι μαζί για μια Ελλάδα που

παράγει και προχωρά μπροστά

Πορεία στο Νομό ενόψει του 14ου Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ξεκινά από τη Δευτέρα του Πάσχα η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας.Με ενδιάμεσους σταθμούς σε Αίγιο , Κάτω Αχαΐα , Καλάβρυτα , Κλειτορία , Χαλανδρίτσα και δεκάδες Δημοτικά Διαμερίσματα κλιμάκια της Παράταξης με Επικεφαλής τον Πρόεδρο Αντώνη Κουνάβη και στα οποία θα συμμετάσχουν τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , Τομεάρχες , Εθελοντές θα μιλήσουν σε εκδηλώσεις διαλόγου με τους Πολίτες παρουσιάζοντας τις θέσεις της Νέας δημοκρατίας ενόψει του 14ου Συνεδρίου το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 6 έως 8 Μαΐου 2022 στην Αθήνα.

Με την ευκαιρία του 14ου Συνεδρίου σε μήνυμά τους προς τους Πολίτες της Αχαΐας ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης , τα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , οι Τομεάρχες και οι Εθελοντές επισημαίνουν :

«Σήμερα συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας προς το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.Και λίγο πριν συμπληρωθούν τρία χρόνια από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας, έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον απολογισμό όσων πετύχαμε.Αλλά και να χαράξουμε μια σαφή πορεία για το μέλλον. Να ακούσουμε τους πολίτες, τις παραγωγικές τάξεις, την κοινωνία. Να διαμορφώσουμε τις θέσεις μας απέναντι σε σύγχρονα προβλήματα και προκλήσεις. Να αναζητήσουμε ρεαλιστικές λύσεις και να θέσουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες.

Τα τελευταία δύο χρόνια σημαδεύτηκαν από πρωτοφανείς διαδοχικές κρίσεις. Που είχαν και έχουν επίπτωση στην οικονομία και στην κοινωνία.Παρ’ όλα αυτά, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπό την ηγεσία και τη σταθερή καθοδήγηση του Πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών.Κατάφερε να στηρίξει την οικονομία, τις επιχειρήσεις και τους πιο ευάλωτους. Και παράλληλα να προχωρήσει σημαντικές μεταρρυθμίσεις, που πήγαν την Ελλάδα αρκετά βήματα μπροστά.

Πορεύτηκε με υπευθυνότητα, με μέτρο, με νηφαλιότητα και πνεύμα συνεννόησης.Οδήγησε τις δυνάμεις του λαϊκισμού και του διχασμού, εκεί που πρέπει να ανήκουν: στο περιθώριο.Όμως, δεν είναι ώρα για εφησυχασμό. Εξακολουθούμε να κινούμαστε σε ένα αντίξοο παγκόσμιο περιβάλλον. Και η κοινωνία εξακολουθεί να βιώνει δυσκολίες.Κι αυτό λειτουργεί σε όφελος εκείνων που «τρέφονται» πολιτικά από τις κρίσεις. Εκείνων που απεχθάνονται την κανονικότητα. Και περιμένουν στη γωνία, για να καλλιεργήσουν την ένταση και τη διχόνοια.

Σε αυτούς πρέπει να δώσουμε για μια ακόμη φορά την απάντηση.Όσο κι αν κάτι τέτοιο θα τους βόλευε, η Ελλάδα δεν γυρίζει πίσω. Δεν γυρίζουμε στο 2012 και στο 2015. Δεν γυρίζουμε σε όσα με κόπο, θυσίες και κόστος, καταφέραμε επιτέλους να ξεπεράσουμε.Αυτό που ζητούν οι πολίτες είναι σταθερότητα. Είναι ασφάλεια. Και προοπτική.

Σε αυτή την προσδοκία πρέπει να ανταποκριθούμε. Και είμαστε η μόνη πολιτική δύναμη που μπορούμε να το κάνουμε.Μέσα σε ένα ταραγμένο παγκόσμιο περιβάλλον, είμαστε εμείς που μπορούμε να εγγυηθούμε ένα σταθερό και καλύτερο μέλλον για την Πατρίδα μας.Είμαστε εμείς, που μπορούμε να εγγυηθούμε την εθνική ασφάλεια και ανεξαρτησία.Είμαστε εμείς, που μπορούμε να διασφαλίσουμε το εθνικό συμφέρον, με υπεύθυνες γεωπολιτικές επιλογές.Εμείς διασφαλίζουμε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας: θα  υπερασπίζεται το δίκαιο, τη δημοκρατία και την ελευθερία.

Θα κερδίζει την εμπιστοσύνη και το σεβασμό της ευρωπαϊκής και της διεθνούς κοινότητας. Όχι μόνο για το λαμπρό παρελθόν της. Αλλά και για τις αρχές και τις αξίες, με τις οποίες πορεύεται στο σήμερα.Είμαστε εμείς, που μπορούμε να κάνουμε πράξη την αναγέννηση της εθνικής μας οικονομίας. Είμαστε εμείς, που μπορούμε να υπηρετήσουμε ένα νέο εθνικό όραμα. Ένα νέο, εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο. Για μια Ελλάδα που παράγει και προχωρά μπροστά. Για μια Ελλάδα που προσφέρει στα παιδιά της ευκαιρίες, για να μείνουν εδώ. Για να προκόψουν ατομικά. Για να γίνουν δύναμη συλλογικής προόδου και ευημερίας.Συνεχίζουμε, λοιπόν, να δίνουμε τη μάχη κατά του λαϊκισμού. Κάθε μέρα, παντού.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης. Και τη συνεχίζουμε όλοι εδώ στην Αχαΐα με αφοσίωση, ακολουθώντας τον πρόεδρό μας, Κυριάκο Μητσοτάκη. Που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα, σταθερά μπροστά».

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 

Το Επιστημονικό Πάρκο Πατρών επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αχαΐας Αντώνης Κουνάβης, συνοδευόμενος από τον Τομεάρχη Καινοτομίας Λυκούργο Σταυρουλόπουλο και το μέλος Δημήτρη Θωμά. Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΠΠ Βασίλη Λουκόπουλο(φωτο), συζητήθηκαν τρόποι υποστήριξης του Οικοσυστήματος Έρευνας και Καινοτομίας και ενίσχυσης του Αναπτυξιακού του αποτυπώματος στην περιοχή μας. Μετά τη ξενάγηση στους χώρους του ΕΠΠ, ο κος Κουνάβης διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Πάρκου ότι η ΔΕΕΠ Αχαΐας θα σταθεί αρωγός σε κάθε αναπτυξιακή πρωτοβουλία του Πάρκου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου