Βαρυσήμαντη ομιλία Βορίδη σήμερα (7:30μμ) στην Πάτρα

Αφετηρία για νέες μάχες το 14ο Συνέδριο της Ν.Δ.

Προσκαλεσμένος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας θα βρεθεί σήμερα  Παρασκευή 15 Απριλίου στις 7:30 το απόγευμα στην Πάτρα ένας από τους κορυφαίους Υπουργούς της Κυβέρνησης και προβεβλημένο Στέλεχος της Παράταξης , ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Μάκης Βορίδης.


Στην αίθουσα εκδηλώσεων της Οργάνωσης ο Υπουργός θα μιλήσει στα Μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. , τους Τομεάρχες και τους εθελοντές για το 14ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο πραγματοποιείται στην αρχή μιας μεγάλης πορείας θετικών μεταβολών σε κρίσιμους τομείς που μικραίνουν την απόσταση που μας χωρίζει από τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της Ευρώπης.

Το κυβερνητικό έργο όπως δήλωσε χαρακτηριστικά το πρωί ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης μιλώντας σε ραδιοφωνικούς σταθμούς αποδίδει ήδη καρπούς για κάθε πολίτη , αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής και θωρακίζει την πατρίδα μας. Αποτελεί συγχρόνως και την αφετηρία για τη φυγή προς τα μπρος. Την ώρα που η αντιπολίτευση -κατέληξε ο κ. Κουνάβης-ενδοσκοπεί προσπαθώντας να απαντήσει στα ερωτήματα της δεκαετίας που πέρασε εμείς στο συνέδριό μας ανοίγουμε τη συζήτηση για τις λύσεις των δεκαετιών που έρχονται.

Ο Υπουργός κ. Μάκης Βορίδης θα παρουσιάσει το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα της Κυβέρνησης σε όλους τους τομείς ενώ θα αναφερθεί και στο 14ο Συνέδριο το οποίο θα αποτελέσει και την αφετηρία για νέες μάχες , νέες περιόδους και για ανάπτυξη της οικονομίας στη Χώρα μας σε όλους με κοινωνική δικαιοσύνη. Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ανδρέας Κατσανιώτης , οι Βουλευτές Άγγελος Τσιγκρής , Ιάσονας Φωτήλας , Χριστίνα Αλεξοπούλου , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Νεκτάριος Φαρμάκης , πρώην Βουλευτές , Πολιτευτές , Αντιπεριφερειάρχες , Δημοτικοί Σύμβουλοι , Εκπρόσωποι Παραγωγικών Τάξεων και Επιστημονικών Συλλόγων κ.α.

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ VIBER

Η Νέα Δημοκρατία αυξάνει τα κανάλια επικοινωνίας της που έχει με τους πολίτες και βρίσκεται πλέον και στο Viber.

Το επίσημο κανάλι της Νέας Δημοκρατίας στο Viberείναι πλέον διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες της πλατφόρμας και στην Αχαΐα. Μέσω της Νέας Κοινότητας οι πολίτες μπορούν να ενημερώνονται άμεσα στο κινητό τους για όλες τις εξελίξεις που αφορούν το κυβερνόν κόμμα.

Οι πολίτες μπορούν να συνδεθούν και να λαμβάνουν όλα τα τελευταία νέα της Νέας Δημοκρατίας στο επίσημο Viberκανάλι στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://vb.me/neademokratia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου