ΑΘΗΝΑ / Άγιος Παντελεήμονας: Εικόνες μέσα από το γεμάτο κατσαρίδες σπίτι --Δεν θα έπρεπε να βρίσκονται τα τρία ανήλικα παιδιά.

Άγιος Παντελεήμονας: Εικόνες μέσα από το γεμάτο κατσαρίδες σπίτι – «Ο πατέρας ερχόταν, έτρωγε ξύλο και έφευγε»
  «Ο πατέρας ερχόταν, έτρωγε ξύλο και έφευγε»

Σοκάρουν οι εικόνες από το σπίτι κολαστήριο στον Άγιο Παντελεήμονα για τα τρία ανήλικα παιδιά που ζούσαν μαζί με κατσαρίδες και ποντίκια.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr η κατάσταση στο σπίτι είναι τραγική με τις κατσαρίδες να βρίσκονται παντού και ιδιαίτερα στην κουζίνα του διαμερίσματος. Ένα σπίτι που σε καμία περίπτωση δεν θα έπρεπε να βρίσκονται τα τρία ανήλικα παιδιά.

 

«Ο πατέρας ερχόταν, έτρωγε ξύλο και έφευγε»

Οι γείτονες προσπάθησαν να βοηθήσουν τα παιδιά αλλά και τον πατέρα τους, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα είπε ένοικος της πολυκατοικίας στο newsit.gr ερχόταν «έτρωγε ξύλο και έφευγε». Σύμφωνα με γειτόνισσα της οικογένειας στον Άγιο Παντελεήμονα η γυναίκα «ήταν επικίνδυνη» και πως τα παιδιά «έτρωγαν πολύ ξύλο».

Όπως λέει ο άνδρας «μένω στην πολυκατοικία και είχαμε διαπιστώσει πως η γυναίκα δεν πάει καλά. Ερχόταν ο νόμιμος σύζυγος, έτρωγε ξύλο, υπήρχε άλλος μέσα. Το δράμα με τα παιδιά συνεχιζόταν. Τα παιδιά έκλαιγαν, έτρωγαν ξύλο, όλη η πολυκατοικία το ήξερε και αυτή ούρλιαζε. Ακόμη και τα βράδια συνέχιζε στο ίδιο βιολί.

Την περασμένη Τρίτη ήρθε ένα ζευγάρι κλαίγοντας, προσπαθώντας να βρει τον διαχειριστή. Μου είπαν πως έκανε το λάθος και πήγε στην Παναγία τη Γρηγορούσα και έκανε τη ζητιάνα και έλεγε παραποιημένα πράγματα ότι τρώει ξύλο από τον άνδρα της, ότι δεν έχει οικογένεια, πατέρα, μάνα, αδέρφια και απέσπασε χρήματα από τον κόσμο που είχε εκκλησιαστεί.

Στη συνέχεια ήρθαν να την βοηθήσουν με τρόφιμα και ρούχα και είδαν τα χάλια στα οποία ζούσαν τα παιδιά. Δεν μπορούσαμε και εμείς να φανταστούμε το δράμα αυτών των παιδιών.

Το σπίτι ήταν γεμάτο κατσαρίδες. Κάναμε απολύμανση και η κατσαρίδα συνεχιζόταν και λέγαμε από που και γιατί. Τα παιδιά ήταν δαγκωμένα και μολυσμένα. Τα έβαζε και ζητιάνευαν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου