Εθελοντική αιμοδοσία από την Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας

«Η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί κομμάτι της κουλτούρας και του πολιτισμού μας και σύμβολο αλτρουισμού και ανιδιοτελούς προσφοράς αγάπης ». Με αυτό το μήνυμα η Διοικούσα επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του ΠΠΓΝ Ρίου και προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους να προσφέρουν μια φιάλη αίματος



Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου  στα γραφεία της οργάνωσης στην Πάτρα τις ώρες 9:30-13:30 και 17:30-21:00).

Ξεκίνησε η πορεία της ΝΔ στην Αχαΐα για το 14οΣυνέδριο 

Η κυβέρνηση δικαιώνει
τις προσδοκίες των πολιτών

Η επαρχία Αιγιαλείας είναι ο πρώτος σταθμός από σήμερα το πρωί της δεκαήμερης περιοδείας του Προέδρου ,  μελών , Τομεαρχών και Εθελοντών ενόψει του 14ου Συνεδρίου η οποία θα ολοκληρωθεί την μεταπροσεχή Πέμπτη με ενδιάμεσους σταθμούς τις έδρες των υπολοίπων Δήμων καθώς και Δημοτικές Κοινότητες.
Από το Αίγιο ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης υπογράμμισε :
«Συνεχίζουμε με συνέπεια την πορεία μας. Ακούμε τους πολίτες , τις παραγωγικές τάξεις , την κοινωνία. Τα τελευταία δυο χρόνια σημαδεύτηκαν από πρωτοφανείς διαδοχικές κρίσεις που είχαν επίπτωση στην οικονομία και στην  κοινωνία.
Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας υπό την ηγεσία και καθοδήγηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών. Κατάφερε να στηρίξει την οικονομία , τις επιχειρήσεις και τους πιο ευάλωτους. Παράλληλα η χώρα προχωρά μπροστά με σημαντικές μεταρρυθμίσεις.
Η νέα Δ.Ε.Ε.Π. έχει τον πολίτη ως πρώτη προτεραιότητα. Διαμορφώνουμε τις θέσεις μας απέναντι στα προβλήματα και τις προκλήσεις. Αναζητούμε ρεαλιστικές λύσεις και θέτουμε ξεκάθαρες προτεραιότητες».

Σ,ημερα  Τετάρτη οι περιοδείες θα συνεχιστούν στη Πάτρα και ειδικότερα σε Αρόη, Σαμακιά , Γηροκομείο ,  Εγλυκάδα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου