Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. : Πολλαπλές δράσεις σε ολόκληρη την Αχαΐα

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ

Με επιτυχία συνεχίζεται το οδοιπορικό της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐαενόψει  του 14ουΣυνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 6-8 Μαΐου στην Αθήνα.

Η χτεσινή ημέρα ήταν αφιερωμένη σε δημοτικές ενότητες της Αιγιαλείας όπου ο Πρόεδρος Αντώνης Κουνάβης μιλώντας σε εκδηλώσεις διαλόγου με τους πολίτες εξήγγειλε και την διοργάνωση το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου το 1ο Σεμινάριο Εκλογικής Ετοιμότητας στην έδρα του Δήμου το Αίγιο.

Παράλληλα ο κ Κουνάβης υπογράμμισε : «Δεν  είναι η ώρα του εφησυχασμού. Ο κομματικός μηχανισμός στην Αχαΐα αποκτά ρυθμούς ετοιμότητας. Καθημερινά δεκάδες στελέχη , μέλη και εθελοντές συμμετέχουν δυναμικά σε αυτό το νέο προσκλητήριο. Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί ένα σταθερό και καλύτερο μέλλον για την πατρίδα μας. Είμαστε εμείς που μπορούμε να κάνουμε πράξη την αναγέννηση της εθνικής μας οικονομίας. Είμαστε εμείς που μπορούμε να υπηρετήσουμε ένα νέο εθνικό όραμα. Ένα νέο αναπτυξιακό σχέδιο. Για μια Ελλάδα που παράγει και προχωρά μπροστά.

Συνεχίζουμε καθημερινά να δίνουμε τη μάχη κατά του λαϊκισμού.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας».

Το Σαββατοκύριακο οι εκδηλώσεις διαλόγου με τους πολίτες θα συνεχιστούν στην Δυτική Αχαΐα.

 

ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

 

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η Συγκρότηση του Τομέα Αθλητισμού Αχαΐας στον οποίο συμμετέχουν παράγοντες και αθλητές από όλα τα ολυμπιακά αθλήματα. Ο τομεάρχης ΚώσταςΧρυσανθόπουλος στην επόμενη συνεδρίαση θα εισηγηθεί την διοργάνωση της 1ης Συνδιάσκεψης Αθλητισμού στην Αχαΐα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου