"Όλοι μαζί στη μάχη για την Αχαΐα που προχωρά μπροστά"

Η ΝΕΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

 Προχωράμε μπροστά. Με δύναμη , θέληση και αποφασιστικότητα. Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες το απόγευμα η συνεδρίαση της γραμματείας οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα.

Τα μέλη καλωσόρισε  ο πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Αντώνης Κουνάβης  ο οποίος ανέλυσε τα δεδομένα για την Αχαΐα και παρουσίασε  το εξιδεικευμένοπρόγραμμα δράσεων , παρεμβάσεων , στοχεύσεων  και πρωτοβουλιών που θα αναπτυχθούν το επόμενο τρίμηνο.


Παράλληλα  ανακοίνωσε ότι από σήμερα ο τομέας μετατρέπεται σε Εκλογικής Ετοιμότητας και κάλεσε τα μέλη στο δωδεκάμηνο διάστημα που απομένει μέχρι τις εκλογές  σε αγωνιστική επαγρύπνηση και  ετοιμότητα του κομματικού μηχανισμού στην Αχαΐα.

Ακολούθησε  εισήγηση από τον τομεάρχη, παλιό δοκιμασμένο στέλεχος  της ΟΝΝΕΔ Γιάννη Κουλούρη και συζήτηση - προτάσεων από τα μέλη του Τομέα.

Τα  δεκαπέντε μέλη της Γραμματείας κατ’ αλφαβητική σειρά είναι : Γιώργος Αντωνόπουλος , Σπύρος Γαλαριώτης , Σπύρος Γραμματίκας , Νικολίτσα Καρασκούτη , Βασίλης Κουτρουμάνης , Παρασκευάς Μήλας ,  Κατερίνα Μιχαλοπούλου , Θανάσης Μπερέτσος , Γιάννης Νταβλούρος , Θανάσης Ντόντης , Βασιλική Παναγοπούλου , Θανάσης Πολούμης , Χρήστος Σουγλέρης , Γιάννης Σπηλιοπούλος και Διονύσης Τέσσερης.

Η Γραμματεία θα συνεδριάζει  κάθε βδομάδα και στην επόμενη θα γίνουν οι τοποθετήσεις των θεματικών Υπευθύνων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου